29. juli 2021
Elevatoren i etageejendommen i Sct. Hansgade 49B holder stille på femte uge. Foto: Jens Wollesen
Elevatoren i etageejendommen i Sct. Hansgade 49B holder stille på femte uge. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elevator fungerede en dag, men gik så i stykker igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elevator fungerede en dag, men gik så i stykker igen
Ringsted - 29. november 2019 kl. 15:03
Af Nikolaj Kennov Rasmussen

HD Ejendomme oplyser, at den stillestående elevator i ejendommen Sct. Hansgade 49B faktisk blev fikset mandag, men allerede dagen efter gik i stykker igen.

- Det er selvfølgelig dybt beklageligt, at elevatoren er gået i stykker igen, skriver Peter Uldall Borch, adm. Direktør i HD Ejendomme, der udlejer lejlighederne i ejendommen.

Efter elevatoren blev repareret, nåede den at køre 151 ture, før den atter gik i stå. Det var tre relæer i det reparerede drivmodul, den var gal med, oplyser elevatorfirmaet Kone.

- Nu har vi igennem producenten fået bestilt nye relæer, men der er desværre leveringstid, skriver Peter Uldall Borch og henviser i stedet til ejendommens øvrige elevator, alle beboere kan tilgå, fordi udlejeren har lagt ramper ud på trapperne.

- Jeg beklager de gener, beboerne måtte have med den ødelagte elevator, og jeg håber, at vores leverandør hurtigst muligt får den lavet.

Elevatorfirmaet Kone oplyser, at de først kan få de omtalte relæer i hænde senest fredag og først herefter kan få elevatoren op at køre på ny.

- Vi har forståelse for ulejligheden og undskylder til beboerne for at denne reperation har taget tid. Vi gør vores bedste for at reparere elevatoren, så hurtigt som muligt, skriver Kone i et skriftligt svar til DAGBLADET.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk