5. december 2020
Stakhavegård har tidligere været en integreret institution, men bruges nu, udover den lille vuggestue-afdeling, også af den kommunale dagpleje som mødested.
Stakhavegård har tidligere været en integreret institution, men bruges nu, udover den lille vuggestue-afdeling, også af den kommunale dagpleje som mødested.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter et år: Vuggestue står til at lukke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter et år: Vuggestue står til at lukke
Ringsted - 14. november 2019 kl. 13:52
Af Nikolaj Kennov Rasmussen

Selv om der i efteråret har været større efterspørgsel til vuggestuepladser i Ringsted Kommune, ønsker næsten ingen småbørnsforældre at få deres børn i Stakhavens Vuggestue på Frejasvej.

Den er normeret til at rumme 15 børn i alderen 0-2 år, men i skrivende stund kun tæller ni med bare et barn på ventelisten.

arrow Læs også: Udvalgsformand: Vi skulle have profileret vuggestuen bedre

»Midlertidighed« og »dårlig markedsføring« kalder forældre og personale årsagerne til, at småbørnsforældre har fravalgt Stakhavens Vuggestue, der blev oprettet i december 2018.

Den blev oprettet som midlertidig løsning på manglende vuggestuepladser, men står nu til at blive opslugt af en anden større daginstitution - eller helt lukke bare et halvt år efter start.

- Det ville simpelthen ikke give nogen mening at lukke. Institutionen er næsten lige åbnet, stedets rammer er fantastiske og placeringsmæssigt kan den ikke ligge bedre, siger en forælder, der sammen med fire andre forældre og vuggestuens personale råber vagt i gevær inden udvalgsmødet den 18. november, hvor det skal besluttes, hvorvidt vuggestuen skal fortsætte eller lukke.

Formand i Børne- og Undervisningsudvalget, Klaus Hansen (V), mener ikke, at udvalget kan træffe en endelig beslutning på mandag.

- Det skal ikke bare ende som en hovsa-løsning, hvor vi åbner og lukker vuggestuen i en lang uendelighed, og derfor vil jeg rigtigt gerne vente med at se en helt klar prog­nose for stigningen i børnetallet, inden vi træffer nogen som helst beslutninger.

arrow Frustrerede forældre: Luk ikke vores vuggestue
14. november 2019 kl. 12:32 Opdateret: kl. 11:33
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk