26. september 2020
En 37-årig mand fra Jyllinge måtte mandag flyves til Rigshospitalet. Foto: Hans-Jørgen Johansen
En 37-årig mand fra Jyllinge måtte mandag flyves til Rigshospitalet. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efter alvorlig ulykke: Nu er der nyt om forulykket mands tilstand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter alvorlig ulykke: Nu er der nyt om forulykket mands tilstand
Opdateret 21. august 2019 kl. 11:03
Ringsted - 21. august 2019 kl. 10:41
Af Ulla Jensen

En 37-årig mand fra Jyllinge måtte tirsdag klokken cirka 17.25 skæres ud af sin bil, da den blev involveret i et voldsomt sammenstød med en modkørende bilist på Roskildevej ved Ortved.

arrow Læs også: Alvorlig ulykke: To biler kørt sammen

Ulykken skete, da en modkørende bilist kom over i den 37-åriges banehalvdel. Da de to biler tørnede sammen, rullede den 37-åriges bil rundt og endte på taget, hvorved den 37-årige blev fastklemt.

Da redningsmandskabet kom frem blev den 37-årige reddet ud af køretøjet og fløjet med helikopter til Rigshospitalets traumeafdeling med alvorlige skader på underkroppen. De seneste meldinger er, at hans tilstand er stabil.

- Meldingen til os er, at han er stabil. Han har fået nogle skrammer, som han er blevet behandlet for. Der var ikke nogen brud, men en skade i lysken, siger kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi Charlotte Tornquist.

Sammenstødet skete ifølge oplysningerne fra politirapporten i forbindelse med en overhaling foretaget af en 70-årig mand fra Aarhus. Han kom kørende ad Roskildevej i sydvestlig retning i en bil med trailer. Han kom over i den modkørende vejbane, hvorved hans bil ramte den 37-åriges bil, der kørte i nordøstlig retning. Ifølge meldingerne til politiet slap den 70-årige bilist fra uheldet uden skader. To passagerer fra den 70-åriges køretøj blev kørt til undersøgelse på sygehuset, men politiet har ikke fået oplysninger om alvorlig tilskadekomst.

Midt- og Vestsjællands Politi er nu i gang med at klarlægge omstændighederne omkring ulykken.

- Der har været en bilinspektør derude. Han har undersøgt bremsespor og om, der var fejl ved køretøjerne. Det skal sammenholdes med politirapporterne og de afgivne forklaringer, siger Charlotte Tornquist.

Ulykken betød, at der opstod massiv kødannelse på Roskildevej, som var afspærret frem til klokken 20 i aftes.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk