24. juni 2021
I 2018 var der VM-fest i Ringsted, og det samme bliver der med garanti senere på måneden, hvor der igen vises fodbold på storskærm i Ringsted.
I 2018 var der VM-fest i Ringsted, og det samme bliver der med garanti senere på måneden, hvor der igen vises fodbold på storskærm i Ringsted.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: EM-festen bobler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EM-festen bobler
Ringsted - 09. juni 2021 kl. 05:48
Af Niels Nedergaard

Der er lagt i kakkelovnen til en sand fodboldfest i Ringsted, når EM løber af stablen fra på fredag.

Under hele turneringen vil Danmarks kampe nemlig blive vist på storskærm, hvor der er plads til 920 mennesker fordelt på to sektioner af 500 mennesker, da der endnu er corona-restriktioner, som skal overholdes.

Interessen er enorm for at blive en del af hele fodboldfesten i Ringsteds gader, og allerede nu er arrangørerne bag hele ventet oppe på at have solgt over 500 adgangsbilletter til Danmarks første kamp mod Finland. Det fortæller Christian Molsing Sørensen, der er eventansvarlig hos Ringsted Kongrescenter.

- Til lørdagens kamp har vi allerede åbnet for billetsalget til sektion to, så det går rimelig stærkt. Vi kan se, at det stiger og stiger i dagene op til EM, og vi vil jo sådan set gerne have en endnu større fodboldfest, men grundet corona-retningslinjerne er vi også nødt til at lave de her adgangsbilletter for at kunne komme til arrangementet, siger Christian Molsing Sørensen.

Fokus på sikkerheden

Når mange mennesker er samlet på et sted, vil nogle måske rynke på panden - især med tanke på den nuværende coronapandemi, hvor vi skal forsøge at begrænse vores sociale aktivitet.

Dette er dog allerede noget, som Ringsted Kongrescenter og resten af arrangørholdet er klar over, og derfor har man også stort fokus på, at sikkerheden er i top, når der skal vises fodbold på storskærm.

- Vi har selvfølgelig også et ansvar for de mennesker, der vil være ude foran. Vi har naturligvis kontakt til Midt- og Vestsjællands Politi, hvis vi skulle opleve udfordringer, hvor vi vil tage en dialog med dem og snakke om, hvordan vi skal løse det, siger eventlederen, inden han tilføjer:

- Vi har jo cykelhegn sat op, og det er dem, som vi vil benytte os af, og hvis der så er nogle, som står oppe i hegnet og kigger, så må vi bruge den gode dialog. Vi vil dog opfordre til, at man bakker op om kommunens arrangement, hvis der stadig er billetter, lyder det fra Christian Molsing Sørensen.

Du kan købe billet til storskærmsarrangementerne på, hvor du også vil kunne se, hvilke kampe som vises på Valdemar scenen. Billetterne koster 20 kroner stykket.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk