23. oktober 2019
Ronni Bach (tv.) mødte Kirsten Forsingdal og Bjarne Krog for første gang ved en fødevaremesse i begyndelsen af 2018. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Ronni Bach (tv.) mødte Kirsten Forsingdal og Bjarne Krog for første gang ved en fødevaremesse i begyndelsen af 2018. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drømmen brast: Gårdbutik konkurs efter ejerskifte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drømmen brast: Gårdbutik konkurs efter ejerskifte
Ringsted - 03. juni 2019 kl. 16:28
Af Ulla Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det gik ikke som håbet, da den økologiske gårdbutik på Krogagergård på Ørnekildevej vest for Ringsted blev overtaget af en ny indehaver som led i et glidende generationsskifte.

arrow Læs også: Slagteren er glad - nu laver han håndværk

Det må ejerne af Krogagergård, Kirsten Forsingdal og Bjarne Krog, konstatere efter selskabet bag Krogagergård Fødevarer ApS nu er under konkursbehandling.

1. september sidste år solgte parret gårdbutikken på Krogagergård til Ronni Bach i en forvisning om, at de havde fundet den helt rigtige til at drive butikken videre, mens de selv kunne trappe ned og koncentrere sig om at drive det økologiske landbrug med tilhørende 150 kreaturer.

- Vi havde en god fornemmelse, og han gav udtryk for de samme holdninger som os, men virkeligheden var en helt anden, både hvad angår at servicere kunder, betale os og diverse leverandører, skriver Bjarne Krog i et nyhedsbrev, hvor han også konkluderer, at det har været en turbulent tid.

arrow En turbulent tid for ejerne af Krogagergård
05. juni 2019 kl. 18:48 Opdateret: kl. 18:49
arrow Livsværk skal på nye hænder
16. marts 2018 kl. 14:19 Opdateret: kl. 14:27

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk