12. juli 2020
Frank Larsens 25 års jubilæum den 30. maj 2020 markeres internt og vil, når det er muligt blive fejret yderligere med en reception for kunder og samarbejdspartnere. Pr-foto
Frank Larsens 25 års jubilæum den 30. maj 2020 markeres internt og vil, når det er muligt blive fejret yderligere med en reception for kunder og samarbejdspartnere. Pr-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Direktør fejrer 25 års jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør fejrer 25 års jubilæum
Ringsted - 30. maj 2020 kl. 15:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Teknisk Direktør Frank Larsen fra LOXAM fejrer 30. maj 2020 sit 25 års jubilæum hos Europas største udlejer af maskiner.

Drivkraften i hans karriere har fra starten været lysten til at omsætte den tekniske viden til praktisk anvendelse, som giver kunderne værdi i arbejdsdagen.

Der er sket meget i udlejningsbranchen siden Frank Larsen fra Ringsted i 1995 trådte ind ad døren hos JJ Maskinudlejning i Karlslunde som nyansat elektriker. Dengang var han en del af en virksomhed med ca. 25 ansatte og i dag er han en del af en global koncern med over 10.000 medarbejdere.

Han blev hurtigt udnævnt til afdelingsleder i Vassingerød og senere i Holbæk. Men IT har også Franks store interesse og derfor fik han ansvaret for indførelse af RFID tags på alt materiel, og virksomhedens første hjemmeside bliver også søsat.

Efter en årrække er Frank Larsen tilbage til Karlslunde, da Jens Johansen, Adm. direktør, ønskede Frank Larsen tættere på og han udnævner ham til driftschef.

I 2005 fusionerer JJ Maskinudlejning og DNE og bliver Danmarks største materieludlejer og samtidig interessant for udenlandske opkøbere. Her kommer LOXAM ind i billedet med opkøbet i 2007, hvor Frank udnævnes som teknisk chef. I dag er Frank Larsen teknisk direktør med hovedansvar for flåde, IT og sikkerhed.

Frank Larsen har været med på en rejse, hvor LOXAM har vokset sig større med overtagelser af Dansk lift i 2013, Cramo i 2017 og Ramirent i 2020.

- Det har været en utrolig spændende tid og jeg har stor respekt for, hvordan LOXAM har opbygget det danske marked på relativt kort tid. Den danske organisation er i høj grad præget af stor erfaring, stabilitet og medarbejdertilfredshed, siger den 50-årige jubilar i en pressemeddelelse.

Frank Larsen bor i Ringsted med sin kone Elin og deres to børn Markus og Melisa.

Han dyrker spinning, kører racercykel, har stor passion for øl, nyder naturen med sin hund og står gerne for maden til de store familiefester.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk