24. januar 2019
Brian Mau er indehaver af Skousen Ringsted, der sidste år blev kåret som gazelle-virksomhed. Det er en kåring, som Brian Mau er stolt af. Foto: Jens Wollesen
Brian Mau er indehaver af Skousen Ringsted, der sidste år blev kåret som gazelle-virksomhed. Det er en kåring, som Brian Mau er stolt af. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Direktør: God service er stadig vigtig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Direktør: God service er stadig vigtig
Opdateret 15. januar 2018 kl. 09:50
Ringsted - 13. januar 2018 kl. 18:57
Af Sophus Zarrs Soelberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Brian Mau, der er direktør og indehaver af Skousen Ringsted, mener, at god service og lokalt nærvær er den opskrift, der har givet hans forretning vind i sejlende.

arrow Læs også: Direktør: God stil skal sikre vækst

Samtidig matcher hvidevareforhandleren de priser, som kunderne kan finde på nettet, men til forskel fra på internettet så kan man i den fysiske butik få en helt anden service.

Det forklarer Brian Mau.

- Når det kommer til hvidevarer, så betyder det noget, at man har set varen i virkeligheden, og at man er tryg ved den, man handler med. Derfor matcher vi de priser, som folk kan finde på nettet, men vi giver også noget mere. Udover at rådgive vores kunder ordentligt, sigter vi altid efter, at de forlader forretningen med et smil. Jeg tror på, at det gør en forskel, siger han.

Derfor er det også i fremtiden den strategi, som Brian Mau vil lægge for dagen.

- Vi vil blive ved med at møde kunderne i øjenhøjde, for det der med at være lokalkendt, det er noget, som kunderne kan lide, siger direktøren, der selv har boet i Ringsted gennem de sidste 10 år.

I december 2017 fik hvidevareforhandleren æren af at blive udnævnt til en såkaldt Gazelle-virksomhed af erhvervsavisen Børsen, hvilket betyder, at virksomheden i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft en positiv vækst og derved mindst har fordoblet omsætningen.

I den forbindelse blev Mau Ringsted Hvidevarer ApS, som selskabet bag forretningen hedder, ydermere udråbt til Ringsteds næstmest vækstende virksomhed, da selskabet er vokset med hele 264 procent gennem fire år.

- Jeg er simpelthen så stolt over, at vi modtog den pris, og jeg vil gerne sige tak til alle de borgere i Ringsted, som kommer i forretningen, lyder det fra indehaver Brian Mau.

- Det viser jo, at det stadig betyder noget, når man giver en god service, siger han samtidig.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk