15. maj 2021
En mand så en dreng smide en pose fra sig. Den indeholdt hash.
En mand så en dreng smide en pose fra sig. Den indeholdt hash.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Derfor fik 13-årige drenge travlt, da de så politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Derfor fik 13-årige drenge travlt, da de så politiet
Ringsted - 19. april 2021 kl. 12:09

Fredag klokken 17.03 ville et par betjente tage en snak med tre unge, der opholdt sig ved et offentligt kontor i den nordlige ende af Nørregade i Ringsted.

arrow Læs også: Fuld mand skabte uro i tog

Da de unge opdagede politiet, stak to af dem af i løb, men politiet fik fat i den ene. Der var tale om to drenge på 13 år fra Ringsted, som politiet fik en snak med om deres gøremål på stedet.

Vidne så pose blive smidt

Samtidig hermed anmeldte en lokal mand, at han havde set en løbende, ung mand smide en pose fra sig ved en skraldespand. Manden afleverede posen til patruljen, der kunne konstatere, at den indeholdt lidt hash.

De to drenges værger blev tilkaldt til stedet, hvorefter politiet fik klarlagt, at de to drenge var i besiddelse af både salgsposer og en digitalvægt, som ikke umiddelbart var ulovlige i sig selv, men som ofte bliver anvendt til salg af euforiserende stoffer.

Ingen af drengene kunne umiddelbart sættes direkte i forbindelse med den bortkastede hash, som den flygtende dreng havde kastet fra sig.

Politiet formodede dog, at alle tre havde et vist kendskab til hinanden og kunne mistænkes for at være på stedet i anledning af besiddelse af euforiserende stoffer.

De to drenges værger blev orienteret om politiets opfattelse af sammenhængen og blev samtidig gjort bekendt med, at de sociale myndigheder ville blive kontaktet og informeret om samme opfattelse af drengenes fritidsbeskæftigelse.

Ingen blev sigtet for noget, ligesom drengene også er under den kriminelle lavalder på 15 år.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk