3. juni 2020
16ODS PC Vig Fest. Saveus.X Factor Martin har succes med bandet Saveus, blandt andet på Roskilde Festival.
 Per Christensen.
gallery icon

Se billedserie

16ODS PC Vig Fest. Saveus.X Factor Martin har succes med bandet Saveus, blandt andet på Roskilde Festival. Per Christensen.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dansepop og fuld spade: Tre nye festlige navne til Ringsted Festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dansepop og fuld spade: Tre nye festlige navne til Ringsted Festival
Ringsted - 28. november 2019 kl. 09:28
Af Nikolaj Kennov Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ringsted Festival har føjet tre nye navne til sommerens festivalprogram. Det er de danske kunstnere Scarlett Pleasure, SAVEUS og Mads Langer, der lægger vejen forbi festivalen i byens midte - og det kommer ikke til at gå stille for sig.

arrow Læs også: Festival har musikprogrammet klar

Med ørehængende pophits som »Deja Vu« og »24/7« er Scarlett Pleasure kendt for deres dansable pop, man bare ikke kan stå stille til. Siden de lagde ud i 2013 har de cementeret deres navn med flere udsolgte Danmarksturnéer og optrædener på både Roskilde Festivalens Orange Scene, Grøn Koncert og andre af landets største scener, som de har indtaget med masser af energi og et festligt bagkatalog.

Det samme gør sig næsten gældende for singersongwriter'en Mads Langer, dog med en anden følsomhed. Siden karrieren begyndte i midten af 00'eren har 35-årige Langer bevist, at han ikke sådan lige kan væltes af pinden, som en af landets fremmeste og mest følsomme popsangere, og med hits som »You're Not Alone« og »Fact-Fiction« vil han ikke bare indtage festivalens scene, men også publikums hjerter.

I en helt anden musikalsk boldgade befinder SAVEUS sig. Her har 27-årige Martin Hoberg Hedegaard for længst vokset fra pussenussede X-Factor, han som 15-årig medvirkede i, og indtaget elektrorocken med rå og fandenivoldsk charme. Sidste år åbnede SAVEUS tilmed Roskilde Festivalen fra Orange Scene, og næste år gælder det så Ringsted Festival, der helt sikkert kommer til at rocke og rulle under Martins modigt musikalske taktstok - ikke mindst med gigahittet »Levitate Me«.

Udover de tre nye navne genopstår hedengangne Malurt og Alphabeat, og så kommer rapperen L.O.C., Magtens Korridorer, Carpark North, Poul Krebs og DJ'en Martin Jensen til Ringsted Festival 2020.

arrow Verdenskendt diskoband spiller på Ringsted Festival
15. december 2019 kl. 17:54 Opdateret: kl. 18:51
arrow Nik & Jay igen til Ringsted
10. december 2019 kl. 10:10 Opdateret: kl. 10:10
arrow Kæmpe rocknavn til Ringsted Festival
03. december 2019 kl. 09:30 Opdateret: kl. 09:30
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk