22. september 2021
Danish Crown-slagteriet i Ringsted. Foto: Jens Wollesen
Danish Crown-slagteriet i Ringsted. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona-smitten stiger igen på stort slagteri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona-smitten stiger igen på stort slagteri
Opdateret 05. august 2021 kl. 10:49
Ringsted - 05. august 2021 kl. 10:28
Af Nikolaj Kennov Rasmussen

Et år efter det store corona-smitteudbrud på Danish Crown i Ringsted ser smittesituationen igen grel ud på det store slagteri.

Efter syv slagterimedarbejdere fra eftermiddags- og aftenholdet i begyndelsen af ugen blev testet positive med Covid-19 igennem kviktest, afventer Danish Crown på nuværende tidspunkt svarene fra de PCR-test, som medarbejderne efterfølgende har taget.

- Vi har haft en hel del falsk-positive testresultater siden det store smitteudbrud sidste sommer, så vi tjekker selvfølgelig altid op med en retvisende PCR-test, siger Jens Hansen, pressechef i Danish Crown.

Han oplyser, at de pågældende syv medarbejdere bor og kører sammen til den samme afdeling på Ringsted-slagteriet.

- Alle nærkontakter er ligeledes blevet bedt om at isolere sig, indtil det endelige svar falder på et tidspunkt i løbet af denne uge, siger Jens Hansen.

Siden smitteudbruddet i slutningen af juli sidste år, hvor i alt 165 medarbejdere blev ramt af Covid-19, har Danish Crown testet intensivt.

For det første skal 10 pct. af slagterimedarbejderne testes hver uge for at screene bredt, mens alle, der har krydset en landegrænse, ligeledes bliver testet.

- Det er ikke meget anderledes end mange andre steder. Tværtimod tror jeg, at vi handler hurtigere. Vi sætter massivt ind, hvis der opstår den mindste mistanke om et nyt udbrud, siger pressechefen.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk