30. marts 2020
Mens Ringsted Kommune er i fuld gang med at få byggemodnet sit nye erhvervsområde langs med Jordemodervej, er der godt gang i erhvervsudviklingen i de eksisterende erhvervsområder i Benløse.
Mens Ringsted Kommune er i fuld gang med at få byggemodnet sit nye erhvervsområde langs med Jordemodervej, er der godt gang i erhvervsudviklingen i de eksisterende erhvervsområder i Benløse.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cooltrade bygger nyt domicil ved Ringsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cooltrade bygger nyt domicil ved Ringsted
Opdateret 24. februar 2020 kl. 10:35
Ringsted - 24. februar 2020 kl. 10:32
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

KFI Erhvervsdrivende Fond har solgt en grund på Tinvej 7 i Benløse ved Ringsted til Cooltrade ApS, der leverer køle- og frostløsninger til supermarkeder og restauranter over hele Danmark, herunder MENY, SPAR og Min Købmand.

arrow Læs også: 70 nye jobs til Ringsted

Grunden på Tinvej er på 40.000 kvadratmeter og hørte oprindeligt sammen med naboejendommen, som tidligere har huset et Dagrofa lager.

For at få solgt de i alt 76.000 kvadratmeter jord og bygninger besluttede KFI i 2019 at splitte de to enheder op, så de kunne sælges separat.

For kort tid siden solgte KFI ejendommen Tinvej 7 til Computersalg.dk. Nu er nabogrunden så ligeledes solgt.

- Vi er sat i verden for at hjælpe frie købmænd med attraktive butikker og finansielle ydelser. Arealerne på Tinvej indgår ikke i vores fremtidige planer. Derfor er vi glade for, at de nu er afhændet til dygtige virksomheder, der kan skabe arbejdspladser og øget aktivitet i Kærup Erhvervspark, siger adm. direktør i KFI Erhvervsdrivende Fond Terje List i en pressemeddelelse.

Flytter fra Tureby

Ifølge Cooltrade ApS stifter og CEO Mads Evendorf tager håndværkerne første spadestik til byggeriet af virksomhedens nye domicil i begyndelsen af marts.

I første omgang opføres der en bygning i to etager på 1300 kvadratmeter, hvoraf de 500 kvadratmeter er beregnet til kontorfaciliteter.

Cooltrade har hidtil haft til huse i Tureby syd for Køge og har ligeledes søsterselskaber i Nykøbing Sjælland samt i Stilling ved Skanderborg.

Med byggeriet samler Cooltrade ApS alle sine aktiviteter på Sjælland i Benløse.

arrow Ringsted slog Jylland og Polen
09. januar 2020 kl. 13:51 Opdateret: kl. 13:46
arrow Entreprenør har store drømme for Eventyrvej
22. marts 2019 kl. 15:17 Opdateret: kl. 15:17

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk