30. september 2020
Der er snart cirkus i Ringsted. Pr-foto
gallery icon

Se billedserie

Der er snart cirkus i Ringsted. Pr-foto
Foto: Veijo Lindgren
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cirkus Baldoni gæster Ringsted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cirkus Baldoni gæster Ringsted
Ringsted - 13. september 2020 kl. 13:20

Cirkus Baldoni kører atter på de danske landeveje og gæster således Dyrskuepladsen ved Anlægsvej i Ringsted mandag 21. september klokken 17.

I år byder Cirkus Baldoni på en bred vifte af artister, som cirkusset har hentet fra stort set alle egne af Europa til showet »Power«. Som de sidste mange år er showet helt uden dyr. Hvis man ønsker at se dyr optræde, skal der ikke købes billet her.

- Ønsker I derimod at se et fantastisk show, med internationale top artister, smukke kvinder, sjove klovner, seje akrobater, samt en af verdens stærkeste mænd så kan I roligt sætte jer tilbage i stolene og lade jer føre ind i en uovertruffen magisk verden, skriver Cirkus Baldoni i pressemeddelelsen.

Cirkus Baldoni oplyser endvidere, at de følger retningslinjer og situation for coronavirus nøje. Cirkusset har opsat håndspritautomater flere steder på Cirkuspladsen, samt i toiletvognen. Alle medarbejdere i billetsalg, kiosk og café arbejder med handsker på. Ved bestilling af pladser bliver en stol automatisk optaget således, at der holdes god social afstand til alle gæster i teltet. Endelig bliver alle stole og overflader grundigt sprittet af inden hver forestilling.

Reserver, køb billetter og se meget mere på www.baldoni.dk.

Det er også muligt at reservere billetter på telefon: 20 86 60 10 hverdage mellem klokken 9-14, weekender mellem klokken 11-13 samt på cirkuspladsen fra en time før forestillingen.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk