20. januar 2019
Jørgen, Britt og Jesper Idziak har fået en dejlig plads med vandudsigt. Jesper Idziak fortæller, at han godt kan lide at campere, fordi man selv er herre over tingene. 

- Man kan gøre hvad man vil, det er bare ind med markisen og så af sted, siger han. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Jørgen, Britt og Jesper Idziak har fået en dejlig plads med vandudsigt. Jesper Idziak fortæller, at han godt kan lide at campere, fordi man selv er herre over tingene. - Man kan gøre hvad man vil, det er bare ind med markisen og så af sted, siger han. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Campingplads har masser af gæster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Campingplads har masser af gæster
Ringsted - 18. juli 2018 kl. 09:24
Af Yngve Saxil Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På blot 10 år er antallet af overnatninger på de danske campingpladser faldet med 11 procent.

Det er dog ikke alle campingpladser, der mærker en tilbagegang i antallet af gæster.

Hos Skovly Camping ved Ringsted kan indehaver Mette Balleby fortælle om stigninger i antallet af gæster og overnatninger.

- Vi har flere gæster i år end vi har haft tidligere. Bare i forhold til sidste år, hvor vi ikke var ramt særlig hårdt af den dårlige sommer, er der sket en markant stigning i antallet af campinggæster, fortæller Mette Balleby.

- Det skyldes nok tildels det gode vejr og den gode start vi havde på maj måned, for er solen fremme, så kommer gæsterne.

En anden faktor, som Mette Balleby peger på, er at campingpladsens placering er helt ideel for campister, der gerne vil se og opleve Sjælland.

- Campingpladsen ligger enormt godt i forhold til at komme til både København og Roskilde, men også til oplevelser som Sommerland Sjælland eller Sporvejsmuseet og Ringsted Outlet, fortæller hun.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk