28. februar 2021
På et ekstraordinært møde onsdag giver byrådet sandsynligvis grønt lys til, at Jan Jakobsen kan tage tre måneders orlov fra byrådet efter sin ulykke fredag. Her ses Jan Jakobsen i 2018.
gallery icon

Se billedserie

På et ekstraordinært møde onsdag giver byrådet sandsynligvis grønt lys til, at Jan Jakobsen kan tage tre måneders orlov fra byrådet efter sin ulykke fredag. Her ses Jan Jakobsen i 2018.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Byrådspolitiker i alvorligt uheld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Byrådspolitiker i alvorligt uheld
Ringsted - 26. august 2019 kl. 13:02
Af Victor Viemose

64-årige Jan Jakobsen, der er byrådsmedlem for Enhedslisten i Ringsted Kommune, var fredag ude for et alvorligt uheld på Næstvedvej i det sydlige Ringsted. Jakobsen, der har muskelsvind og er kørestolsbruger, var på vej hjem, da han mistede kontrol over sin kørestol og faldt ned i en 4,5 meter dyb grøft. Redningsfolk fra Falck blev hurtigt tilkaldt, og politikeren blev hevet op af grøften og kørt til Slagelse Sygehus, hvor en scanning viste flere brud på knogler.

arrow Læs også: Fem måneder efter slemt styrt er byrådsmedlem kommet udenfor

- Jeg fik efter uheldet at vide, at jeg havde slået en kolbøtte i luften. Jeg landede heldigvis på siden, og ikke med kørestolen oven på mig. Det kunne være gået meget værre, siger Jan Jakobsen til DAGBLADET ovenpå episoden.

Uheldet betyder, at politikeren tager en pause fra byrådsarbejdet for at komme ovenpå igen. Han har anmodet borgmesteren om tre måneders orlov, og gives der grønt lys, træder førstesuppleant hos Enhedslisten, Berit Bruun, ind i Jan Jakobsens sted.

Læs mere i DAGBLADET Ringsted mandag.

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk