17. april 2021
Thess Ravnbøg, der også kalder sig stenheksen, når hun tager på middelalderfestivaler med sine sten og krystaller, åbner nu permanent butik i laden på Skeevej 103. Foto: Anders Ole Olsen
Thess Ravnbøg, der også kalder sig stenheksen, når hun tager på middelalderfestivaler med sine sten og krystaller, åbner nu permanent butik i laden på Skeevej 103. Foto: Anders Ole Olsen
Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Butik i lade åbner permanent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Butik i lade åbner permanent
Ringsted - 03. marts 2021 kl. 10:41
Af Bodil Pinholt

Thess Ravbøg, der i november og december havde en pop-up butik med sten, krystaller, bensmykker med mere, har nu besluttet, at Tante Thess skal åbne permanent på Skeevej 103 mellem Skee og Valsølille.

Før corona tog Thess Ravnbøg rundt på markeder og solgte sine varer, men da middelaldermarkederne var aflyst sidste sommer, besluttede Thess Ravnbøg at åbne butik i laden ved Skee i ugerne op til jul.

Det viste sig at være interesse for Butik Tante Thess.

- Det gik rigtig godt, det gik over forventning, fortæller Thess Ravbøg.

Mange kunder
Forretningen var godt besøgt. Det var både lokalbefolkningen, der kiggede forbi, og mange folk med interesse i vikinge- og middelaldermiljøet kom i butikken, hvor man også finder replika fra Middelalderen som drikkekrus, glas og brikvævede bælter.

I øjeblikket er laden ved at blive renoveret, så forretningen er klar til åbning fredag den 12. marts. Det bliver med et udvidet sortimentet af sten og krystaller, og der er dansk keramik af Allan Sensbery.

I løbet af kort tid kommer der desuden en webshop og en hjemmeside.

Butik Tante Thess holder åbent torsdag og fredag klokken 13-18 samt lørdag klokken 11-16 i Laden.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk