3. juni 2020
Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Butik har succes i en coronatid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Butik har succes i en coronatid
Ringsted - 04. april 2020 kl. 17:12
Af Peer Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Siden udbruddet af Corona og nedlukningen af Danmark, har mange større og mindre virksomheder haft store problemer med omsætningen og indtjeningen.

Midt i det hele er der også succeshistorier. En af disse historier står SMP Havemaskiner på Fluebæksvej 204 i Benløse for:

- Vi har den seneste måned eller halvanden øget vores omsætning. Vi sælger specielle havefræsere, som mange kunder efterspørger. Der er er flere og flere, som gerne vil være selvforsynende med grøntsager, og når haven skal fræses til dette formål, henvender de sig til os, fortæller indehaver Steen Møller Petersen.

Udstillinger med økologer

Bevægelsen med, at folk gerne vil være selvforsynende med grøntsager begyndte for nogle år siden, hvor kroer, restauranter og lignende var igangsætterne, oplyser Steen Møller Petersen.

- Senere har private mennesker etableret grøntsagsmarker på et lille stykke jord ved siden af en landejendom, eller flere er gået sammen om at dyrke et større stykke jord. Det er disse mennesker, som køber vores maskiner, erklærer han.

- Vi har deltaget på udstillinger med økologer og vi har stillet maskinerne op langs Fluebæksvej, og det har altså været nok til, at vi nu har oplevet en stigende omsætning. Kunderne ringer selv til os, og vi leverer fræserne til hele landet, tilføjer Steen Møller Petersen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk