16. november 2018
Kino Ringsted ligger i Tinggade. Foto: Thomas Olsen
Kino Ringsted ligger i Tinggade. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgere arbejder ihærdigt for at forbedre byens biograf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgere arbejder ihærdigt for at forbedre byens biograf
Opdateret 09. februar 2018 kl. 09:43
Ringsted - 09. februar 2018 kl. 09:23
Af Yngve Saxil Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Babybio, sportsarrangementer eller en koncertaften. Forslagende på facebook-siden 'Løft Ringsted Kino', der på kun 10 dage har fået over 250 medlemmer, vælter ind fra byens borgere.

Charlotte Wellemberg, der tog initiativet til at starten facebookgruppen, er da også meget overrasket over, hvor mange borgere der har meldt sig ind i kampen for at forbedre Ringsted Kino.

- Jeg blev selv meget overrasket over, hvor mange positive ting folk skrev. Normalt kan folk godt fokusere lidt for meget på det negative, men folk har været rigtigt positive og er kommet med mange gode ideer, siger Charlotte Wellemberg.

Hun har indtil videre haft et par møder med Steen Kristensen, der driver Ringsted Kino, og hun siger, at han har reageret meget positivt på Ringsted borgernes interesse for kinoen.

- Jeg lavede en liste med gode og dårlige ting ved biografen, som folk havde skrevet på vores facebook-side, og Steen blev overrasket over, hvor mange gode ting folk skrev, siger hun.

Borgernes initiativ har også opbakning fra De Konservative i Ringsted byråd.

- Det er rigtigt fedt, at byens borgere starter sådan et initiativ, for det at vigtigt, at vi bevarer byens biograf, for det er med til at styrke den lokale kultur, siger Andreas Karlsen fra De Konservative.

Han vil også gerne kæmpe og bakke op om projektet, men han slår samtidig fast, at han ikke ønsker at drive den lokale biograf, men gerne støtte den.

- Kommer der en fornuftig plan fra 'Løft Ringsted Kino' og er interessen stor nok, vil jeg gerne kæmpe for, at vi kunne give noget kulturstøtte til biografen, siger Andreas Karlsen.

Charlotte Wellemberg fortæller, at næste skridt bliver at danne en regulær forening for at løfte Ringsted Kino.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk