26. september 2020
Privatfoto
Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børnediskotek på Kværkeby Friskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børnediskotek på Kværkeby Friskole
Ringsted - 22. januar 2020 kl. 19:42

Fredag 24. januar klokken 19 er der børnediskotek på Kværkeby Friskole, og bag invitationen står selvfølgelig Borgerforeningen.

Alle skoleelever fra 0.-9. klasse kan deltage i festen, der er arrangeret af den lokale borgerforening.

Der er musikalsk underholdning ved en professionel DJ, der spiller alle de aktuelle hits, så der bliver rig mulighed for at få danset denne aften.

Der er sørget for diverse konkurrencer, hvor der er gevinster fra den store bar. Her kan man også købe alt fra sodavand, chips, slik og popcorn.

Mens dj'en spiller musik og lægger røgslør ud i festlokalet, kan forældrene vælge at få sig en kop kaffe i forældrecafeen, hvor der nok også bliver lejlighed til at se lidt EM-håndbold, mens man lige sikrer sig, at ens barn vænner sig til diskoteksrytmerne.

Der er sørget for rigeligt med voksne kontrollører, der sørger for ro og orden i og omkring diskoteket, ligesom der også er vagter i skolegården.

- Da vi vil sikre os, at alle kommer sikkert fra diskoteket, skal børnene afhentes ved indgangen af en voksen. Der er ingen børn, der får lov til at forlade festen uden ledsagelse af en voksen - også selv om man bare bor 100 meter fra skolen. Vi ønsker ikke at tagen nogen chancer, oplyser formand for borgerforeningen Finn Andersen.

Man skal ikke tilmelde sig til festen, så man kan bare møde op på Kværkeby Friskole til en festlig aften med masser af sjov og god musik - og så må man godt tage far og mor med. Der tages entré.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk