18. oktober 2019
Byskovskolen og de andre folkeskoler i Ringsted Kommune kan hejse flaget for en god ferie fredag den 29. juni, men i år går børnene ikke på seks hele ugers sommerferie. Foto: Anne Wandahl
Byskovskolen og de andre folkeskoler i Ringsted Kommune kan hejse flaget for en god ferie fredag den 29. juni, men i år går børnene ikke på seks hele ugers sommerferie. Foto: Anne Wandahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børn går på fem en halv uges sommerferie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børn går på fem en halv uges sommerferie
Ringsted - 11. maj 2019 kl. 10:02
Af Anne Wandahl
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis du er kommet til at planlægge sommerferieoplevelser med dine skolebørn i Ringsted Kommune i hele uge 32, skal der justeres på planerne.

Børnene har nemlig ikke seks hele ugers sommerferie i år, for skoleåret 2019/2020 begynder allerede torsdag den 8. august i uge 32.

Årsagen til den noget usædvanlige skolestart skal findes til jul, forklarer skolecenterchef Jesper Ulrich Jørgensen.

Juleugen begynder mandag den 23. december 2019, og den næste hverdag er derfor fredag den 27. december.

Det kan godt blive bøvlet for mange familiers juleplaner, hvis børnene skal i skole de to dage, men de skal i skole 200 dage på et skoleår, og derfor skulle de to »skæve« hverdage i juleugen findes et andet sted.

Skolecenteret i Ringsted Kommune sendte derfor et oplæg ud til skolebestyrelserne, hvori det indgik at skære de to dage af sommerferien.

- Det er sådan set bare en helt kort ramme. De forslag til justeringer, som skolebestyrelserne kommer med, lægger vi ind. Ingen af skolernes bestyrelser har haft bemærkninger om sommerferieplanlægningen, men har på grund af juledagenes placering ønsket, at juleferien blev lang, siger Jesper Ulrich Jørgensen til DAGBLADET Ringsted.

Juleferien bliver ekstra lang. For der var 201 dag i oplægget, så der skulle findes en feriedag mere, og det blev fredag den 20. december.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk