27. maj 2020
I weekenden 7. og 8. december der salg af bisonkød i Gyrstinge.                          Privat foto
gallery icon

Se billedserie

I weekenden 7. og 8. december der salg af bisonkød i Gyrstinge. Privat foto
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bisonkød til jul og nytår

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bisonkød til jul og nytår
Opdateret 02. december 2019 kl. 14:07
Ringsted - 02. december 2019 kl. 10:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så er det igen tid, hvis man vil sikre sig noget godt og mørt bisonkød til jul og nytår.

- Vi er blevet spurgt mange gange, om vi stadig har bisonkød til salg, da man har kunnet se fra landevejen, at der er blevet færre dyr i folden. Men der vil blive solgt bisonkød hele næste år også. Vi har i øjeblikket 15 dyr tilbage, oplyser Gert Schnack Sørensen i en pressemeddelelse.

Derfor er der traditionen tro åbent for salg af bisonkød lørdag den 7. og søndag den 8. december, begge dage fra klokken 10 til 16 på adressen Gyrstingevej 88.

Der er blevet slagtet tre store, flotte tyrekalve, så der er stor mulighed for at finde lige det stykke kød, man kan ønske sig, det være sig både stege og bøffer.

Bøffer ligger som vanligt pakket med to i hver pakke. Stegene fås i flere større, normalt fra et til to kilo. Det allermeste af kødet er pakket i vacuum og kan holde sig fersk til lige efter nytår.

Frostvarer finder man også, både hakket kød, burgere, osso buco, lever, hjerte, tunge og gårdens populære grillpølser, som sagtens bliver lige så gode på en pande som på grillen.

Spegepølser og leverposten finder man også i sortimentet.

Bisonkødet er et sunde alternativ til den traditionelle julemad, da det er et fedtfattigt produkt med lavt kolesterolindhold. Mange af gårdens kunder fremhæver den gode smag og mørheden i kødet, som argument for at vælge bison.

Salget foregår ligesom sidste år i maskinhuset på Peberdalsgaard. Har man tid og lyst og vejret er godt, kan man gå en tur ved foldene, men så er det en god idé at medbringe noget fodtøj, der kan klare det regnfulde vejr.

Se mere på hjemmesiden www.peberdalsgaard.dk eller kontakt direkte på telefon 40 73 53 13.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk