17. oktober 2019
De mange flotte biler fyldte Torvet i Ringsted lørdag. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

De mange flotte biler fyldte Torvet i Ringsted lørdag. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Klassiske biler fyldte torv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Klassiske biler fyldte torv
Ringsted - 22. juni 2019 kl. 14:10
Af Anders Petri
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Producenterne af pudseklude og pudsecreme har haft kronede dage op til Classic Cars i Ringsted. Samtlige biler stod nypudsede og skinnende.

Stoltheden over de flotte biler lyste da også ud af ejerne, der både kunne bade sig i genskinnet fra solen, der skinnede fra en næsten skyfri himmel, samt beundringen fra de mange, der gjorde store øjne eller lyttede til de mange historier om bilerne.

Hele torvet samt plænen foran Skt. Bendts Kirke var fyldt med gamle biler, der spredte sig i tiden fra før krigen til i dag. Hovedparten af bilerne var dog fra perioden efter krigen, og skal man tage ejernes alder i betragtning, er det barndomsdrømmen, der for mange endelig er gået i opfyldelse - og måske blev der vakt en enkelt drøm eller to for fremtiden hos børnene.

Søren Jensen var kørt til Torvet i Ringsted fra Terslev i sin Folkevogn fra 1967. En bil han selv beskrev som 99 procent original - dog med nye dæk og luften deri. Han havde købt den tilbage i 2015 og brugt de fire år på at få den tilbage til dengang, hvor den rullede af samlebåndet. Bilen er ren nostalgi for Søren Jensen.

- Jeg havde samme model i samme årgang, da jeg var yngre. Derfor var jeg nødt til at have en magen til igen, fortæller han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk