29. november 2020
Vestmotorvejen ved Ringsted lagde onsdag eftermiddag asfalt til en biljagt med flere patruljevogne involveret.
Vestmotorvejen ved Ringsted lagde onsdag eftermiddag asfalt til en biljagt med flere patruljevogne involveret.
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Biljagt med flere patruljevogne i myldretiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biljagt med flere patruljevogne i myldretiden
Ringsted - 29. oktober 2020 kl. 12:10
Af Jakob Fønss

En 26-årig mand fra Korsør ønskede ikke at blive stoppet af politiet, da han onsdag eftermiddag klokken 15.16 kom kørende på Vestmotorvejen i østgående retning ved Ringsted.

En patrulje bemærkede personbilen ved rastepladsen, Kværkeby Syd, og betjentene ønskede at lave en rutinekontrol. Føreren af personbilen standsede dog ikke, selvom patruljen tændte for de blå blink.

I stedet satte den 26-årige farten op og stak af fra politiet. Bilen kørte med meget høj hastighed, overhalede indenom to gange og kørte i nødsporet. Flere patruljer blev indsat for at standse den flygtende bil.

Ved Kværkeby Skole fik politiet standset personbilen. Med i bilen var to mænd som passagerer. Alle tre mænd blev kortvarigt tilbageholdt, mens politiet undersøgte bilen og visiterede mændene.

Politiet fandt intet ulovligt i bilen, men den 26-årige chauffør var påvirket af narko og hans førerret var administrativt inddraget i forbindelse med en tidligere sag, hvor han ikke havde generhvervet sit kørekort.

Føreren blev sigtet, anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt. Han var desuden efterlyst hos Sydsjællands- og Lolland Falsters Politi til afhøring i flere hastighedssager ved ATK- målinger (Automatisk Trafik Kontrol).

Politiet skal nu have klarlagt alle de færdselslovsovertrædelser, som blev begået, da den 26-årige flygtede fra patruljen.

Når resultatet af blodprøven kommer vil alle hans sager blive samlet sammen, og han vil høre nærmere fra politiet.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk