28. maj 2020
Bibliotekets koncert med Peter Sommer 31. oktober er flyttet fra Anlægspavillonen til Klostermarkskirken. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Bibliotekets koncert med Peter Sommer 31. oktober er flyttet fra Anlægspavillonen til Klostermarkskirken. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Biblioteket flytter en stribe arrangementer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biblioteket flytter en stribe arrangementer
Ringsted - 13. oktober 2019 kl. 13:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For nyligt blev der konstateret vandskade i Anlægspavillonen og det forventes derfor, at bygningen ikke i den nærmeste tid kan rumme de arrangementer, Ringsted Bibliotek har planlagt.

Biblioteket har derfor fundet nye gode lokaler til arrangementerne, så publikum fortsat kan få en god oplevelse.

- Det er lykkedes os med hjælp og velvilje fra gode lokale kræfter at flytte de tre arrangementer vi har i efteråret til andre lokaliteter i kommunen. Vi håber, at vores publikum har forståelse for at arrangementerne er blevet flyttet, udtaler Rikke Bernt, der er arrangementskoordinator for Ringsted Bibliotek & Borgerservice.

Koncerten med Peter Sommer torsdag den 31. oktober er flyttet til Klostermarkskirken, Ahorn Allé 46C. Dørene åbner klokken 19.15. Da koncerten er flyttet er der ikke nummererede pladser.

Klimadebat
Klimadebataftenen torsdag 7. november klokken 19-21, er flyttet til Midtsjællands Gymnasium, afdeling Ringsted, Ahorn Allé 11 i kantinen.

Ved klimadebatten består ekspertpanelet af Anders Morgenthaler, Jesper Theilgaard, borgmester Henrik Hvidesten, kommunikationsdirektør Astrid Gade fra Danish Crown, klimaordfører Anne Paulin, Mads Raastrup Søndergaard fra Ungeklimaradet og Tine Gøtzsche som ordstyrer.

Børneteaterforestillingen Honningbanden fredag den 29. november klokken 16-17 er flyttet til Ringsted Musik- og Kulturskole, Garnisonen 46-48. Forestillingen afvikles i Lokale 2.

Det er stadig muligt at købe billetter til alle tre arrangementer via www.ringstedbib.dk.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk