26. september 2020
Asfaltfabrikken Dansk Støbeasfalt ApS søger fra Roskilde til Ringsted.
Asfaltfabrikken Dansk Støbeasfalt ApS søger fra Roskilde til Ringsted.
Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Asfaltfabrik på vej til Ringsted: Vi får god behandling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Asfaltfabrik på vej til Ringsted: Vi får god behandling
Opdateret 23. juni 2020 kl. 16:29
Ringsted - 23. juni 2020 kl. 15:29
Af Ulla Jensen

Ringsted Kommune har med Business Park Ringsted investeret i Sjællands største erhvervsområde, og allerede nu er de første aftaler med nye virksomheder i hus.

arrow Læs også: Anden etape af erhvervspark skal klargøres

En af dem er Dansk Støbeasfalt ApS, som forventer at rykke fra Roskilde til Ringsted og ind på erhvervsområdet i 2021, hvis alt falder på plads.

Administrerende direktør Konstantin Mansfeldt og afdelingsleder Janus Mikkelsen i Dansk Støbeasfalt ApS er fulde af lovord, når det gælder Ringsted Kommunes imødekommenhed over for nye virksomheder.

Ringsted Kommune er netop rykket fra en 74. plads til 36. plads på den rangliste, som interesseorganisationen Dansk Byggeri hvert år udgiver sammen med en analyse af kommunernes erhvervsvenlighed.

- Udover beliggenheden spillede det naturligvis ind, at Ringsted Kommune behandlede os så velvilligt som ny erhvervsvirksomhed. Det var meget givtigt fra start af, og det var en smertefri proces. De var indstillet på os, og vi var indstillet på dem, siger Janus Mikkelsen om valget af Ringsted som fremtidig placering af virksomheden.

Dansk Støbeasfalt ApS havde især behov for at kunne bygge opad i højden. Noget, der kan give tovtrækkeri ude i kommunerne. Men her kom svaret hurtigt.

- Det gik meget stærkt. Faktisk hurtigere, end vi havde brug for, tilføjer Konstatin Mansfeldt.

De to erhvervsfolk forklarer, at der blev holdt et enkelt møde, hvor Ringsted Kommune ridsede op, hvilke vilkår de kunne tilbyde. Og det skete uden nogen for tovtrækkeri. Samtidig har virksomheden efterfølgende kunnet ringe og stille spørgsmål, hvorefter svaret er kommet straks eller hurtigt derefter.

arrow International virksomhed køber grund i ny erhvervspark
25. juni 2020 kl. 10:03 Opdateret: kl. 10:04
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk