16. oktober 2021
Foto: Ældresagen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Ældresagen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ældre Sagen runder 6000 medlemmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældre Sagen runder 6000 medlemmer
Ringsted - 20. september 2021 kl. 07:13

Ældre Sagen i Ringsted har holdt årsmøde i selskabslokalerne "Ved Møllen" i Dronningensgade. Inden den formelle del af årsmødet gik i gang, gav Torben Dalby Larsen, forhenværende ansvarshavende chefdirektør for Sjællandske Medier, sit causeri over Ringsted med særligt fokus på den udvikling byen, kommunen og medierne har været igennem fra 1985 til i dag.

Formand Lise Bjerglund nævnte i sin beretning, at medlemstallet i lokalafdelingen har rundet 6000.

Hun kom også ind på situationen på KLC, hvor kommunen har stoppet det frivillige arbejde, som Ældre Sagen har udført med træning af 400 ældre.

Brevet til kommunen fra bestyrelsen desangående blev forklaret for forsamlingen, og denne sag afstedkom bemærkninger og indignation fra deltagerne, som havde svært ved at se, hvad kommunen skulle få ud af denne handling.

Coronapræget periode
Hun fortalte desuden om diverse arrangementer i perioden, som dog har været præget af nedlukning grundet coronavirus.

Herefter blev ordet givet til Hanne Malm (HM), der orienterede om netværkernes frivillige arbejde i telefonstjernen, som besøgsvenner, som frivillige på plejehjemmene og i demenscafeen. Hun orienterede også om det nye demenslogo og om demenscafeens arbejde. Vågetjenesten er på vej, kunne Hanne Malm meddele.

Jubilarer hyldet
Næste punkt var hyldest af jubilarer.

10 års jubilarerne var: Kirsten Larsen, Ruth Møller, Inge Olsen, Bjarne Philipsen, Else Danielsen, Jytte Knudsen, Birthe Madsen, Bente Hansen, Annette Teilmann, Jørgen Stoltze, Hanne Jensen, Ib Malm.

15 års jubilarerne var: Agnete Rønne

20 års jubilarerne var: Alice Nyvang.

25 års jubilarerne var: Solveig Thomsen, Lis Stuckert

Lise Bjerglund sluttede sin beretning af med at takke Torkil Bro for hans 14 års indsats i bestyrelsen såvel som menigt medlem, og for hans seks år som formand.

Efter årsmødet konstituerede bestyrelsen sig med Lise Bjerglund som formand, Christian Olsson som næstformand og sekretær og Flemming Henriksen som kasserer.

Herudover indgår i bestyrelsen: Anne Holtze Petersen, Hanne Malm, Bent Jørgensen, Johnny Malm, Bent Christensen og Ole Hvidesten. Suppleanter er Lonni Olin og Ebbe Hansen og tilforordnede er Anne Karsvang og Anny Munk.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk