25. marts 2019
René Hansen, Det Lille Bryggeri i Bringstrup er med i opløbet om at blive Årets danske Bryggeri. Arkivfoto
René Hansen, Det Lille Bryggeri i Bringstrup er med i opløbet om at blive Årets danske Bryggeri. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Årets danske Bryggeri skal findes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets danske Bryggeri skal findes
Ringsted - 17. november 2018 kl. 09:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Øl: 22 innovative, konservative, nyskabende og klassiske, danske bryggerier fra hele landet er med i slutfeltet, der kæmper om at blive Årets danske Bryggeri 2018.

22 af landets over 200 bryggerier er med i slutfeltet af kandidater, som lige nu kæmper om gunsten hos Danske Ølentusiasters medlemmer. Blandt dem er Det Lille Bryggeri i Bringstrup.

Opløbet til kåringen af Årets danske Bryggeri er i år ændret i forhold til tidligere år. Tidligere var samtlige danske bryggerier med i slutfeltet, men i år har Danske Ølentusiasters lokalafdelinger indstillet bryggerier, der fortjener ekstra anerkendelse.

Dermed er feltet barberet ned til de, der virkelig har gjort en forskel på det danske ølmarked i 2018.

Prisen Årets danske Bryggeri blev indstiftet i 2003, hvor Nørrebro Bryghus løb med hæderen. De seneste tre gange har Thisted Bryghus modtaget prisen. Derudover har Hornbeer vundet prisen fire gange, Mikkeller tre gange og Ølfabrikken to gange.

Medlemmer af Danske Ølentusiaster stemmer om, hvilket bryggeri der skal være Årets Bryggeri 2018. Afstemningen slutter mandag den 3. december. Danske Ølentusiaster har i år 20 års jubilæum. Siden stiftelsen i 1998 har foreningen arbejdet for et alsidigt ølmarked og udbredelsen af og kendskabet til kvalitetsøl og ølkultur. Danske Ølentusiaster er en uafhængig forbrugerorganisation med omkring 8.700 medlemmer fordelt på 51 lokalafdelinger i hele landet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk