16. december 2017
Benny Jeppesen ved En af de første roser, som blev plantet i haven, en Cl. Souvenir de la Matmison. På et tidspunkt nåede den helt op til tagskægget. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Benny Jeppesen ved En af de første roser, som blev plantet i haven, en Cl. Souvenir de la Matmison. På et tidspunkt nåede den helt op til tagskægget. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åben rosenhave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åben rosenhave
Ringsted - 19. juni 2017 kl. 14:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er en vidunderlig duft i Benny og Inge Jeppesens have på denne årstid, hvor parret mange roser blomstrer. Dertil kommer det smukke syn.

Benny og Inge Jeppesen har gennem et par årtier skabt et fantastisk rosenhave i Dronningensgade 24, Ringsted, og de deler gerne haveglæden med andre. Søndag den 25. juni klokken 10-16 holder parret åben rosenhave, hvor man for et beskedent beløb kan få en helt speciel oplevelse.

Der er cirka 160 forskellige roser i haven. Det er historiske roser samt klatre- og slyngroser. Det er de mange historiske roser, der gør haven unik.

Da de flyttede ind i huset i Dronningensgade i Ringsted, var der urtehave og græs. Det blev lavet om, og der blev bygget en pergola, for haven skulle rumopdeles. Haven er indrettet, så man kan komme rundt om roserne, så de også kan opleves bagfra.

At parret netop kastede deres kærlighed på roser skyldes, at Benny Jeppesens forældre havde en rosenhave. Det faldt Inge Jeppesen for.

Læs mere i Lokalbladet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk