18. marts 2018
En ny midlertidig akkord og en undersøgelse, der er trukket ud, har fået 52 medarbejdere i Danish Crown i Ringsted til at nedlægge arbejdet siden tirsdag morgen. Foto: Anders Ole Olsen
En ny midlertidig akkord og en undersøgelse, der er trukket ud, har fået 52 medarbejdere i Danish Crown i Ringsted til at nedlægge arbejdet siden tirsdag morgen. Foto: Anders Ole Olsen
Foto: Fotograf Anders Ole Olsen ©
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 52 medarbejdere på Danish Crown har nedlagt arbejdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

52 medarbejdere på Danish Crown har nedlagt arbejdet
Ringsted - 12. oktober 2017 kl. 14:13
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Siden tirsdag morgen har 52 medarbejdere i Danish Crown i Ringsted nedlagt arbejdet. Den overenskomststridige arbejdsnedlæggelse skyldes, at der for syv måneder siden blev indført en ny midlertidig akkord i den pågældende slagteriafdeling, der ændrede arbejdsmetoden ved produktionsbåndet, hvor medarbejderne til daglig udbener grise-forender.

Efter en måned blev der rutinemæssigt igangsat en kontrolundersøgelse af den nye arbejdsmetode for at kunne prissætte arbejdet korrekt - og det er den undersøgelse, som medarbejderne mener, har taget alt for lang tid at færdiggøre, oplyser Kim Brandt der er sekretariatsleder hos fødevareforbundet NFF.

Indtil videre har undersøgelsen været undervejs i seks måneder, og det mener Kim Brandt er længere tid end normalt, men det er set før, at en undersøgelse er trukket ud.

I Danish Crown ærgrer man sig over arbejdsnedlæggelsen.

- Vi har ingen interesse i at trække sagen i langdrag, og det ærgrer os meget, at en gruppe af medarbejdere i strid med overenskomsten har valgt at nedlægge arbejdet, udtaler pressechef i Danish Crown Jens Hansen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk