14. april 2021
#1688239
gallery icon

Se billedserie

Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 500 kvadratmeter kunst åbner som nyt galleri midt på Sjælland: - Jeg har nærmest ikke sovet i tre dage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

500 kvadratmeter kunst åbner som nyt galleri midt på Sjælland: - Jeg har nærmest ikke sovet i tre dage
Ringsted - 29. november 2020 kl. 14:26
Af Ulla Jensen

Meterhøje malerier i et mix af brede penselstrøg og smukke ansigter er førsteindtrykket søndag formiddag i et helt nyt galleri på Nørregade 16 i Ringsted.

Rundt omkring er yngre mennesker i gang med at lægge sidste hånd på ophængning af billeder eller en kasse, der lige skal have sidste tur med penslen.

Her går også Alexander Tao Schrøter, den ene halvdel af initiativtagerne til galleriet Creative Minds, som han med dets 500 lokalekvadratmeter selv mener er Sjællands største galleri.

Både han selv, forretningspartneren Andreas Cortsen, og de mange hjælpere har knoklet for at blive klar til første åbningsdag:

- Jeg har ikke sovet i tre dage, for vi fik først nøglerne i mandags, siger han, mens han viser rundt i det labyrintisk opdelte lokale, som præsenterer forskellige kunstnere i sektioner.

Galleriet byder på en bred vifte af kunst, skulpturer og design blandt andet fra mennesker, der måske står foran et kunstnerisk gennembrud.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk