5. december 2020
Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 16,5 meter højt og tre meter bredt: Så landede hele byens samlingsspunkt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

16,5 meter højt og tre meter bredt: Så landede hele byens samlingsspunkt
Ringsted - 16. november 2020 kl. 10:56
Af Nikolaj Kennov Rasmussen

Det måler 16,5 meter i højden, tre-fire meter forneden og overskygger næsten kirketårnet på Torvet.

Årets store juletræ på Torvet i Ringsted landede mandag formiddag og står fra i dag klar til at sprede lidt juleglæde i en mørk og kold tid.

- Vi har udvalgt det mest symmetriske og keglede i skoven, forsikrer Katrine Kas-Schultz, der teamkoordinator for Grønne Områder og Parker i Ringsted Kommune, og som sidste år også var med til at udvælge Torvets ubestridte samlingspunkt i juletiden.

- Dengang havde vi jo problemer med de nederste grene, der faldt af, og som vi måtte beklæde med nye, men i år, kan jeg love, at Ringsted får et helt fantastisk smukt træ, siger hun.

Tænding ukendt

Årets juletræ er fældet i Bidstrupskoven ved Skjoldenæsholm, bliver sat op i dag mandag og tændes fredag den 20. november.

Hvornår det bliver tændt, er til gengæld ikke bare uvist, men også hemmeligt.

- Vi vil helst ikke have at folk stimler sammen, forklarede Christian Molsing Sørensen, Ringsted Eventsekretariat, forleden til DAG- og LOKALBLADET.

Børnene bliver ikke snydt for chancen for at møde julemanden, men han har skippet den traditionelle køretur med Ringsted Brand og Redning.

Til gengæld kan man møde ham i øjenhøjde, for han går rundt i byen med sin kone fra klokken 15.30-18 og deler slikposer ud.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk