17. september 2019
Dommerpanelet har nu vindernavnet til det røde område, der viser placeringen af det nye erhvervsområde. Det får navnet Business Park Ringsted - part of Greater Copenhagen.  Illustration: Ringsted Kommune
Dommerpanelet har nu vindernavnet til det røde område, der viser placeringen af det nye erhvervsområde. Det får navnet Business Park Ringsted - part of Greater Copenhagen. Illustration: Ringsted Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 115 navne var i spil til nyt erhvervsområde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

115 navne var i spil til nyt erhvervsområde
Ringsted - 19. marts 2019 kl. 14:42
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dommerpanelet kom på overarbejde, da det skulle finde frem til navnet på Ringsted Kommunes kommende erhvervsområde langs med Jordemodervej og Vestmotorvejen.

arrow Læs også: Billeder: Kæmpe spadestik og store forventninger til nyt erhvervsområde

Hele 115 forslag fra 55 borgere var i spil for dommerpanelet, som til slut blev enige om at anbefale navnet »Business Park Ringsted« og bruge navnet »part of Greater Copenhagen« som en såkaldt tagline.

Dommerpanelet, der bestod af formand for Ringsted Erhvervsforum og Center Manager i Ringsted Outlet Jeanette Amdal, direktør i PBI Holding A/S Lene Stengade, teknisk direktør i Ringsted Kommune Tine Christiansen og centerchef for Erhvervs-, Fritids og Kommunikationscentret Mads S. Kristiansen, har lagt vægt på, at navnet fungerer både i en international og en dansk kontekst, da »Business Park« er almindelig brugt inden for dansk erhverv.

Samtidig har det været vigtigt at få Ringsted med i navnet for at placere erhvervsparken på Danmarkskortet og promovere Ringsted Kommune.

- Ved at bruge benævnelsen »Business Park« begrænser det ikke, hvilken type virksomheder der vil kunne etablere sig i erhvervsområdet og det vil invitere til en bred vifte af virksomhedstyper. Ved at bruge taglinen »part of Greater Copenhagen« placeres erhvervsområdet tydeligt internationalt som en del af det storkøbenhavnske område, hvilket vurderes at være vigtigt for internationale virksomheder og det giver mulighed for at markedsføre erhvervsområdet i sammenhæng med øvrige aktører i området, påpeger dommerpanelet i sin indstilling til byrådet, der skal godkende navnet mandag 8. april.

Navnet på vinderen af konkurrencen vil herefter blive afsløret og præmieret.

arrow Kæmpe erhvervsområde skyder op ved motorvejen
07. juni 2018 kl. 05:40 Opdateret: kl. 11:10

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk