22. oktober 2018
Der var flot fremmøde til valgmødet onsdag aften om den kommunale idrætspolitik. I panelet sad fra venstre: Torben Lollike (R), Per Nørhave (DF), Claus Bedemann( NB), Mette Ahm-Petersen (S), Finn Andersen (K), Henrik Hvidesten (V), Henrik Thomsen (LA), Henrik Kjær (EL), Mette Vallentin (SF).  Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Der var flot fremmøde til valgmødet onsdag aften om den kommunale idrætspolitik. I panelet sad fra venstre: Torben Lollike (R), Per Nørhave (DF), Claus Bedemann( NB), Mette Ahm-Petersen (S), Finn Andersen (K), Henrik Hvidesten (V), Henrik Thomsen (LA), Henrik Kjær (EL), Mette Vallentin (SF). Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: God nyhed blev delt på idrætspolitisk valgmøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

God nyhed blev delt på idrætspolitisk valgmøde
Ringsted KV17 - 12. november 2017 kl. 13:24
Af Jakob Fønss
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den forestående vedtagelse af anden etape af udbygningen af Ringsted Sport Center var en perfekt gave for lokalpolitikerne at have med, da Ringsted Idrætsunion havde inviteret til valgmøde med fokus på idrætspolitikken i Ringsted Kommune.

arrow Læs også: Byråd siger ja til udvidelse af Ringsted Sport Center

Her kunne de glæde blandt andet TMS Ringsteds formand Henrik Dudek med, at der var et nyt styrketræningslokale på vej og en udvidelse af cafeområdet, så TMS Ringsted kan have plads til alle deres sponsorer til spisning og foredrag før divisionskampene.

- Det bliver ikke at center i øverste klasse, som vi får, men det bliver et rigtig fint sportscenter, når etape 2 er færdig, sagde Radikale Venstres spidskandidat Torben Lollike om udvidelsen til en samlet pris på omkring 35 milloner kroner.

Politikerne afslørede, at de håber at få tilføjet et depotlokale til gymnasternes redskaber, inden planerne for projektet skal godkendes på mandagens byrådsmøde. Det vil betyde en merudgift på omkring 800.000 kroner

- Vi glæder os til at få en opvarmningshal, men vi havde gerne set, at den lå endnu tættere på gymnastikhallen, som er det bedste, der er sket i Ringsted Kommune i rigtig mange år, sagde den rutinerede gymnastikinstruktør Martin Damgaard.

Ringsted Svømmeklubs repræsentanter efterlyste større fleksibilitet, så klubbens bedste svømmere lettere kan få deres mange træningstimer passet ind i en hverdag, hvor også skolegangen skal passes.

- Vi kunne eksempelvis rigtig godt tænke os, at vi fik et tættere samarbejde med folkeskolerne, så vores bedste svømmere fik mulighed for at træne fra klokken 8-10 hver dag. Det kan lade sig gøre i Slagelse Kommune, så det må vi også kunne arbejde på i Ringsted, foreslog de fremmødte svømmeledere.

Det forslag var en del af det fremmødte politikerpanel villige til at se nærmere på.

Politikerne lovede også, at de gerne vil overveje, om der skal ændres på 25 års-reglen, der betyder, at det kun er medlemmer under 25 år, som udløser økonomisk tilskud fra kommunen. Flere politikere luftede ideen om at hæve aldersgrænsen til 35 og måske yde et tilskud fra udøveren fyldte 60 eller 65 år.

arrow Ringsted Sport Center udvides: TMS jubler over nye tiltag
12. november 2017 kl. 11:34 Opdateret: kl. 11:32

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk