21. november 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Valgforbund fra midten mod venstre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Valgforbund fra midten mod venstre
Region Hovedstaden RV17 - 02. oktober 2017 kl. 12:49
Af Jesper Sabroe
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når der den 21. november skal stemmes til valget i Region Hovedstaden, bliver det med et centrum-venstre valgforbund bestående af Socialdemokratiet, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Alternativet, Retsforbundet samt Lokallisten Rudersdal.

Partierne i valgforbundet lægger alle vægt på udviklingen af et stærkt offentligt sundhedsvæsen, en dynamisk og bæredygtig udvikling af regionen, styrket demokrati, økonomisk robusthed og et bredt samarbejde i regionsrådet - også efter valget.

Formand for Region Hovedstaden, Sophie Hæstorp Andersen (S), mener, at valgforbundet vidner om, at man i Region Hovedstadens regionsråd insisterer på at finde politiske løsninger, der kan skabe bred tilslutning:

- Vi ved, at de bedste løsninger på svære problemer bedst findes gennem et åbent samarbejde mellem partierne, og med inddragelse og dialog med patienter, medarbejdere og os borgere. Vi har skabt et bredt valgforbund, hvor vi prioriterer bæredygtighed, social ansvarlighed og en fortsat positiv udvikling af vores sundhedsvæsen. Det vidner om, at mange af vores visioner kan mødes - også selvom vi er fra seks forskellige partier, siger hun.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk