26. august 2019
Der er næsten altid stor aktivitet i Vallensbæk Havn. Fotos: Janus Spøhr
gallery icon

Se billedserie

Der er næsten altid stor aktivitet i Vallensbæk Havn. Fotos: Janus Spøhr
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vallensbæk Havn: Et sted med plads til ro og fest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vallensbæk Havn: Et sted med plads til ro og fest
Oplev - 03. august 2018 kl. 12:57
Af Janus Spøhr
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vallensbæk Havn er et samlingspunkt for lokale, både når de skal slappe af, møde gamle bekendte og feste. En af de personer, der tit er på besøg i havnen, er Pia Corneliussen, som bor i området og ofte er nede for at nyde vandet, en drink eller tage til koncert på Søstrene P. Hver fredag i sommerperioden kan man nemlig sætte sig til rette på bænkene, købe noget at drikke og spise og så ellers blive underholdt af forskellige bands, som spiller op til dans efter fyraften.

- Jeg er vild med det, fordi der kommer ofte en fest ud af det, siger Pia Corneliussen, som er blandt stamkunderne til Søstrene P's fredagskoncerter og kun bliver væk, når der er en grund til det.

Ellers tropper hun op med familie og venner til de festlige fredage i Vallensbæk Havn. - Det er noget, som jeg glæder mig til. Der er en fed stemning, og det er hyggeligt at kigge ned på vandet og være i havnemiljøet, som jeg holder meget af, siger hun og forklarer, at musikarrangementerne er for alle aldre.

Hun har nemlig både haft sine børn, børnebørn og mor med til fredagskoncerterne. Når man vandrer op og ned ad træbroerne i havnen, kan man ikke undgå at få vind i håret eller blive overdøvet af en måge, og konstant er der en livlig aktivitet. Enten er sejlere på vej ud på havet, eller også er der børn, som er i gang med at fange krabber eller noget helt tredje. Idyllisk er det, når man går rundt og kigger på de røde huse, som er karakteristisk ved Vallensbæk Havn.

Det er også der, Søstrene P hører til, og det håber Pia Corneliussen, at den bliver ved med, for den giver noget særligt til den ellers i forvejen gode stemning, mener hun. - Den samler folk, og man kan møde nye mennesker eller bare nyde en øl med den gode udsigt, siger hun og fortsætter om koncerterne: - Jeg kan godt lide musik, som de fleste kender, og det er der til koncerterne. Jeg har min mor på 85 år med, når vi er her, og hun er helt ked af det, når vi skal hjem igen.

Pia Corneliussen glæder sig også over, at der i Vallensbæk Havn og især til Søstrene P's koncerter er en afslappet stemning.

- Alle kan komme som de er, og der er en folkelig atmosfære. Jeg har veninder, som kører en halv time i bil for at komme, og det gør de ofte, fordi de kan lide at være her. Udover musikken kan man gå en tur med hunden eller spise grillmad, siger hun.

Koncerterne varer fra klokken 18.30 til 21.30. I august kan blandt andre Chimbo Revival, Shubidua Jam og Gasolin Jam nydes. Se mere på https://www.facebook.com/SoestreneP/

Tip os

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Redaktionen

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Annoncer

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
oplev.salg@sn.dk