17. maj 2021
Kampagnen »Danmark går sammen« går i luften den 25. januar. Foto: Thomas Rye
Kampagnen »Danmark går sammen« går i luften den 25. januar. Foto: Thomas Rye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tag med ud og gå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tag med ud og gå
Oplev - 23. januar 2021 kl. 17:21

Under overskriften »Sammen i bevægelse« vil DR, Dansk Firmaidrætsforbund, Dansk Skoleidræt, DIF og DGI have danskerne til at bevæge sig noget mere. Det sker gennem seks forskellige bølger, som skyller ind over landet i 2021.

Første del af projektet handler om en af de lettest tilgængelige motionsformer: gang. Fra den 25. januar til den 21. februar løber »Danmark går sammen« af stablen. Her inviteres alle danskere til at dele deres gå-oplevelser og gå-ruter. Der skal tælles skridt, man kan udfordre familie og venner i, hvor langt man kan gå. Regionerne dyster mod hinanden. Der bliver gåture med strandoprydning, samtaler, guidede ture og meget mere.

www.danmarkgaarsammen.dk kan du melde dig til ture, finde gå-træningsprogrammer og finde inspiration til gode gåture. Blandt andet har Dansk Vandrelaug hjulpet med at finde frem til de allerbedste gå- og vandreruter i Danmark.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Tip os

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Redaktionen

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Annoncer

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
oplev.salg@sn.dk