14. oktober 2019
Bestyrelsesformand Jan Løve og festivalleder Sofie Bendixen glæder sig til at byde velkommen, når festivalen Skvulp afvikles den 7. og 8. juni på havnen i Holbæk. Fotos: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Bestyrelsesformand Jan Løve og festivalleder Sofie Bendixen glæder sig til at byde velkommen, når festivalen Skvulp afvikles den 7. og 8. juni på havnen i Holbæk. Fotos: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skvulp er en smagsprøve på Holbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skvulp er en smagsprøve på Holbæk
Oplev - 24. maj 2019 kl. 13:36
Af Palle Mogensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holbæks havn bliver omdannet til én stor festplads i pinsen. Den gratis havnefestival Skvulp afvikles over to dage.

- Ideen med Skvulp er at vise, hvad det egentlig er, Holbæk har at byde på.

Sådan lyder det fra Sofie Bendixen, som er festivalleder for havnefestivalen Skvulp, der bliver afviklet i Holbæk i pinsen.

arrow Læs også: Oplevelser for alle

Fredag den 7. juni og lørdag den 8. juni vil Holbæks havnefront syde af forskellige aktiviteter. Musik og teater vil gå hånd i hånd med de lokale foreninger, som viser, hvad de har at byde på. Derudover vil der være mange andre aktiviteter, som man kan deltage i. Og det hele er vel og mærke gratis.

- Det er det vigtigste ved Skvulp. Det er en festival, som afvikles under mottoet »Kærlighed til fællesskab«. Den skal være for alle, og derfor må det ikke koste noget at deltage, fortæller Jan Løve, der er bestyrelsesformand for fonden Holbæk i Pinsen, som står for afviklingen af Skvulp.

Sofie Bendixen har tre medarbejdere til at hjælpe sig i forbindelse med planlægningen af Skvulp, men på de to dage, hvor festivalen afvikles, er mellem 300 og 400 frivillige i gang.

Skvulp tog sin begyndelse i 2016, hvor politikerne i Holbæk Kommune besluttede, at de ville have en festival, som skulle være mere end bare en byfest.

- Det er oplagt at holde festivalen på havnen i Holbæk, for det var her, at historien om byen og kommunen begyndte, fortæller Jan Løve.

Siden har havnefestivalen udviklet sig, og i år bliver det et brag af en festival, fordi den landsdækkende Træskibs Sammenslutningen samtidig holder sit årlige stævne i Holbæk.

Det betyder, at over 50 store og små træskibe vil lægge til i Holbæk i pinsen.

Skvulp arbejder med et samlet budget på omkring tre millioner kroner og heraf giver Holbæk Kommune de to millioner. Resten af pengene kommer fra det lokale erhvervsliv.

Tip os

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Redaktionen

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Annoncer

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
oplev.salg@sn.dk