14. oktober 2019
Filmkabareten Urolige Hjerte er blevet til på baggrund af research og interview med  med tidligere jernbaneansatte og togstewardesser. Foto: Museet for Samtidskunst
gallery icon

Se billedserie

Filmkabareten Urolige Hjerte er blevet til på baggrund af research og interview med med tidligere jernbaneansatte og togstewardesser. Foto: Museet for Samtidskunst
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sidste chance: Tre udstillinger, du lige kan nå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidste chance: Tre udstillinger, du lige kan nå
Oplev - 06. december 2018 kl. 11:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Juleudstillinger er der nok af for tiden, men her er tre sjællandske kunstudstillinger, som du skal nå at se før jul.

Skynd dig til Odsherred Kunstmuseum, hvis du vil se særudstillingen Stærke blikke og milde øjekast om de kvindelige Odsherred-malere og deres mænd. Udstillingen har sidste dag søndag den 9. december.

På Rønnebæksholm i Næstved kan du stadig nå at se udstillingen Strandhugst. Det er billedkunstner Christian Vind, som har opbygget en imponerende samling af alt fra hverdagsgenstande, avisudklip, videnskabelige illustrationer til geologiske fund og reproduktioner af mesterværker fra kunsthistorien. Strandhugst kan ses frem til søndag den 16. december.

Endelig kan du sætte dig til rette på Museet for Samtidskunst i Roskilde, som viser udstillingen Urolige Hjerte. Udstillingen er bygget op om Kirsten Astrups 37 minutter lange filmkabaret, som udspiller sig i et univers med papmaché-figurer, togstewardessedrags og fortæller historien om et velfærdssamfund i forfald. Urolige Hjerte kan ses til fredag den 21. december.

Tip os

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Redaktionen

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Annoncer

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
oplev.salg@sn.dk