26. november 2020
Slotskoncerterne på Ledreborg har været en publikumsmagnet gennem alle årene.
gallery icon

Se billedserie

Slotskoncerterne på Ledreborg har været en publikumsmagnet gennem alle årene.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ledreborg byder på ny oplevelse i traditionelle rammer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ledreborg byder på ny oplevelse i traditionelle rammer
Oplev - 04. august 2019 kl. 10:16
Af Daniel Sennek

Den 17. august åbner Ledreborg ved Lejre igen sin slotshave til Ledreborg Slotskoncert 2019. Men denne gang er det ikke Danmarks Radio, der står for det, som det ellers har været igennem de 25 år, som slotskoncerterne har fundet sted. I stedet er det koncertarrangøren Come2Live, der står bag årets koncert, hvor gæsterne vil kunne mærke ændringer i forhold til tidligere.

- Vi er kommet ind med vores ideer til Ledreborg Slotskoncert, hvor vi blandt andet ikke kan tillade folk at tage mad med selv. Det skyldes blandt andet, at vi ikke som DR får statsstøtte, men skal have tingene til at løbe rundt. Til gengæld kan man købe mad til yderst rimelige priser - i meget høj kvalitet, fortæller Kristian Gislason, direktør hos koncertarrangøren Come2Live.

Ledreborg Slotskoncert er ikke den eneste slotskoncert, som Come2Live har stået for. Derfor er de ikke i uvante rammer, selvom de skal tage over fra DR. Ud over maden er der flere tiltag, som har ændret sig. En væsentlig del er, at programmet er længere end tidligere, samt at billetpriserne er sat 60 kroner ned.

FAKTA
  • Slotskoncerten finder sted den 17. august.
  • Før første gang er det ikke DR, der står bag.
  • Det er 26. gang, at Slotskoncerten finder sted.
  • Man kan opleve Tina Dickow, Mads Langer og Underholdningsorkesteret Feat, Caroline Henderson og Noah.
forventer fantastisk stemning

Nu glæder arrangørerne hos Come2Live og Ledreborg sig blot til, at Slotskoncerten finder sted den 17. august.

- Vi forventer, at det bliver en fantastisk stemning, som det altid er. Rammen her på Ledreborg er med til at skabe en unik oplevelse. En vigtig ting er musikken, men parken har en helt særlig akustik - og med æstestik og skønhed bliver hele arrangementet meget mere stemningsfuldt. Ledreborg Slot og parken er med til at give hele oplevelse noget ekstra, siger Birgitte Hald Hvidberg, der er eventmanager på Ledreborg Slot. Programmet er blevet udvidet med tre og en halv time, så musikken starter 14.30 og først slutter 20.45. Parken åbnes klokken 13.30, og Caroline Henderson og Noah, suppleret af DR's Underholdningsorkester indleder musikken en time senere. Herefter optræder Tina Dickow med eget band, inden Mads Langer runder hele herligheden af med sit band.

- Jeg vil ikke sige, at man kan føle et pres, men mere forventninger til eventet. Der er masser af traditioner omkring Slotskoncerten på Ledreborg, men vi har været inde og skrue lidt på nogle knapper og udviklet koncerten anno 2019. Og vi har mødt en enorm velvilje fra slottets side i at kunne gøre dette, siger Kristian Gislason.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Tip os

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Redaktionen

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Annoncer

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
oplev.salg@sn.dk