16. januar 2018
I årets City Singler-show kan man blandt andet opleve Trine Gadeberg (fra venstre), Kaya Brüel, Anne Sofie Espersen og Sofie Stougaard i egnsdragter.
gallery icon

Se billedserie

I årets City Singler-show kan man blandt andet opleve Trine Gadeberg (fra venstre), Kaya Brüel, Anne Sofie Espersen og Sofie Stougaard i egnsdragter.
Foto: Steen Brogaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: City Singler kræver vandfast mascara

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

City Singler kræver vandfast mascara
Oplev - 18. april 2017 kl. 13:02
Af Britt Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er dømt en festlig og sjov aften, når de fire kvinder fra City Singler kigger forbi.

Hvad mon der sker, når prinsen og prinssessen i en af Disneys film har fået hinanden til sidst. Det får man et bud på, hvis man ser årets udgave af City Singler, som i år har fået titlen »Taget på sengen«.

På scenen står Trine Gadeberg, Kaya Brüel, Anne Sofie Espersen og Sofie Stougaard. og showet er en oplagt mulighed for at tage enten manden eller veninderne under armen til en sjov aften.

Faktisk er ingen af kvinderne singler, men det betyder ikke så meget.

City Singler begyndte i 2009, da Trine Gadeberg fik idéen.

- Jeg havde andre navne i spil, men ville gerne have, at det lænede sig op ad Sex and the city, fortæller Trine Gadeberg og oplyser, at det første show da også handlede meget om singler.

Men allerede i næste show var temaet mere fødsler. Show tre og det aktuelle show handler om lidt af hvert, men stadig mest om kvindelivet.

- Pigerne bruger meget showet til en aften ude i byen med veninderne, hvor de kan få lov til at være piger. De kan forvente at få ondt i maven af grin, fortæller Kaya Brüel og nævner, at man skal have vandfast mascara på.

- Så er der party og catchy musik, siger Anne Sofie Espersen, mens Sofie Stougaard nævner, at de spiller en masse forskellige karakterer i showet.

Frækt og på kanten
Trine Gadeberg er den eneste, som har overlevet alle fire shows. Kaya Brüel har været med siden show nummer to, og i år er Anne Sofie Espersen og Sofie Stougaard helt nye og friske på scenen. I hvert fald i City Singler-henseende.

- Sofie og jeg har lavet en del comedy, som vi kan tilføre showet, siger Anne Sofie Espersen og kalder dem to erfarne gamle damer.

Kaya Brüel har tidligere sagt om City Singler, at det er et hus, der står allerede. De bærende elementer står endnu, men køkkenet er blevet renoveret.

- Men det er blevet meget sjovere efter, at Sofie og jeg er kommet med, siger Anne Sofie Espersen.

- Det er stadig frækt og på kanten. Det er musik, show og høje hæle, siger Trine Gadeberg.

Her spiller City Singler:
Grønnegade Kaserne, Næstved - 26. april


Ringsted Kongrescenter - 13. maj


Portalen Greve - 18. maj

Tip os

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Redaktionen

Ring på 88 42 03 08 eller skriv til:
oplev@sn.dk

Annoncer

Ring på 43 77 26 30 eller skriv til:
oplev.salg@sn.dk