18. maj 2021
- Med næsten 25 år i branchen har jeg den erfaring, der skal til for at skabe det gode miljø, siger Yilmaz Aydin. Foto: Preben Moth
gallery icon

Se billedserie

- Med næsten 25 år i branchen har jeg den erfaring, der skal til for at skabe det gode miljø, siger Yilmaz Aydin. Foto: Preben Moth
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Yilmaz Aydin har åbnet Café Millers

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Yilmaz Aydin har åbnet Café Millers
Odsherred - 25. april 2021 kl. 13:06
Af Preben Moth

- Jeg har altid gået meget op i at mine medarbejdere og tjenere får en god oplæring, så kunderne altid føler sig tilpas ved at spise og hygge sig i mine omgivelser. Og med næsten 25 år i branchen har jeg den erfaring, der skal til, for at skabe det gode miljø, siger Yilmaz Aydin, Holbæk, som tidligere har ejet en af Københavns største caféer med plads til mere end 100 personer.

Fredag den 23. april åbnede han en ny café og restaurant på Toldbodvej 62 i Rørvig.

Det er den tidligere Rørvig Perlen, som Bambo Yurdakul drev i 14 år, der har ændret navn til Café Miller´s.

Yilmaz Aydin overtog stedet den 1. januar og brugte de første måneder under nedlukningen på at bygge om efter sit eget hovede.

Det er blevet helt nye lokaler med vinduer langs hele facaden, ny bar, nye spots og nye maskiner incl. nyt køleanlæg i køkkenet.

Der er plads til ca. 70 gæster indenfor og ca. 200 udenfor, hvor der nu er lagt fliser over det hele.

Yilmaz Aydin har også sammensat sin egen menu.

Brunchen fra kl 10-13 kan man således sammensætte selv med fra 1 -7 retter og fire forskellige priser, og man krydser af på et kort, hvad man vil spise.

Til frokost og aftensmad er der hjemmelavede burgere, sandwich, pasta, fisk og en stribe bøffer og hovedretter.

Der er ansat kokke og tjenere, men skulle der mangle en et eller andet sted, så er den nye ejer mand for både at træde til i såvel kokkes som tjeneres sted.

For det er vigtigt at kunderne får en god oplevelse, og det kræver god service.

- Vi holder åbent alle dage hele sommeren og måske også om vinteren, men nok snarere i weekender om vinteren.

Hele menuen kan også fås som take-away.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk