9. maj 2021
Ove Hansen med et stor stak underskrifter ved det offentlige toilet centralt på Odden Havn, som folk har skrevet under på, de gerne så sat i stand. Privatfoto
Ove Hansen med et stor stak underskrifter ved det offentlige toilet centralt på Odden Havn, som folk har skrevet under på, de gerne så sat i stand. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: WC på havnen: Underskrifter afleveres til borgmesteren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

WC på havnen: Underskrifter afleveres til borgmesteren
Odsherred - 02. maj 2021 kl. 15:15
Af Niels Sørensen

Ove Hansen, Odden, har indtil videre indsamlet 422 underskrifter til fordel for en udbedring og genåbning af det offentlige, nu aflåste toilet centralt på Odden Havn.

Mandag den 3. maj klokken 13 afleverer han de indsamlede underskrifter til borgmester Thomas Adel­skov (S). De to herrer har i den forbindelse sat tid af i kalenderen til et møde om emnet.

- Jeg ser frem til at mødes med borgmesteren, for jeg er faktisk ikke sikker på, han ved, hvordan tingene står til på havnen. Jeg vil i hvert fald give ham min version af det, siger Ove Hansen.

Han har således flere punkter på dagsordenen udover omtalte toilet.

- Ja, jeg vil for eksempel tale med ham om det generelle vedligehold på havnen, som jeg synes, lader en del tilbage at ønske. Jeg synes, det er vigtigt at påpege, at havnen er et sted, hvor der altid er aktivitet, også uden for den almindelige turistsæson, siger Ove Hansen.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk