31. juli 2021
Brandvæsenet arbejder på højtryk med at slukke brand i den stråtækte Nygårdens Gårdbutik ved Nykøbing. Foto. Martin Hoffmann Kønig
gallery icon

Se billedserie

Brandvæsenet arbejder på højtryk med at slukke brand i den stråtækte Nygårdens Gårdbutik ved Nykøbing. Foto. Martin Hoffmann Kønig
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Voldsom brand i Nygården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Voldsom brand i Nygården
Opdateret 28. oktober 2020 kl. 11:36
Odsherred - 28. oktober 2020 kl. 10:41
Af Helene Nielsen og Martin Hoffmann Kønig

Onsdag formiddag er Vestsjællands Brandvæsen brandvæsenet rykket ud til Nygården Gårdbutik på Højbyvej lidt udenfor Nykøbing, hvor der ved 9-tiden blev opdaget brand i en personalebygning i forbindelse med butikken.

- Vores medarbejdere mødte ind ved 9-tiden, og opdager pludselig, at der kommer røg fra personalerummet, siger Katja Klarskov, som er presseansvarlig hos Granhøjen, som er en privat virksomhed med bo- beskæftigelses- og behandlingstilbud for socialt og psykisk udsatte, og også driver gårdbutikken.

Brandårsagen er endnu ikke kendt, men eftersom der er tale om en gammel stråtækt gård, spredte ilden sig hurtigt, og det forventes, at slukningsarbejdet kan tage flere timer.

- Vi ved ikke noget om brandårsagen, men det kan jo godt tænkes, at der er tale om fejl i elektriske installationer eller andet i så gammelt et hus, siger Katja klarskov.

Klokken 11.30 er brandvæsenet fortsat i gang med at efterslukke, og ifølge indsatsleder Johnny Hellfritzsch, fra Vestsjællands Brandvæsen, vil det tage adskillige timer endnu, fordi brandvæsenet først skal have sikret sig, at de har nået alle brandlommer, før de kan gå i gang med den egentlige efterslukning.
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk