9. juli 2020
Der er mange unge, der bruger utallige timer foran computeren. Ved et arrangement i Asnæs-Grevinge Hallen i næste måned forsøger arrangørerne at kombinere gaming og fysisk aktivitet. Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Der er mange unge, der bruger utallige timer foran computeren. Ved et arrangement i Asnæs-Grevinge Hallen i næste måned forsøger arrangørerne at kombinere gaming og fysisk aktivitet. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vil fylde hallen i Asnæs med gamere igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vil fylde hallen i Asnæs med gamere igen
Odsherred - 23. oktober 2019 kl. 13:39
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ung i Odsherred gentager sidste års succes og er ved at stable et større arrangement på benene, der skal lokke gamerne ud af teenageværelserne og ind i hallen i Asnæs for at spille computer og være aktive.

Foreningerne i Asnæs og omegn er inviteret til at gentage sidste års succes med en aften og nat fyldt med e-sport og fysiske aktiviteter for unge.

Invitationen kommer fra Ung i Odsherred, som sammen med foreningerne sidste år samlede cirka 150 unge og seks foreninger til masser af computerspil og sportsaktiviteter med et tvist.

Hallen er allerede booket til formålet den 29. og 30 november, og derfor handler det nu om at komme på banen med aktiviteter i hallen. Det sker ved et møde i hallen i næste uge for interesserede foreninger.

Formålet er, at foreningerne byder ind med aktiviteter, der præsenterer foreningen - også for de unge, der ikke i forvejen er tilknyttet en sportsklub.

- Vi vil gerne vise, at man godt kan begge dele. At man godt kan være ung gamer og aktiv samtidig. Gaming er jo kommet for at blive, lyder det fra Troels Hansen, der er tovholder på arrangementet.

- Vi har ikke ændret på konceptet i forhold til sidste år, men selvfølgelig kan der være justeringer. Det er noget af det vi skal have en dialog med foreningerne om i næste uge, forsætter Troels Hansen.

Arrangementet er samtidig en mulighed for Ung i Odsherred at knytte tættere bånd til foreningslivet.

Troels Hansen håber, at foreninger også undenfor nærområdet vil se Active Gamer-arrangementet i Asnæs Grevinge Hallen som en mulighed for at få kontakt til unge på en anderledes måde.

- Vi har plads til alle dem, der vil være med til at skabe aktiviteter, lover han.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk