27. september 2020
Festival-formand Ole Larsen byder velkommen til den nye spiller på banen, Musik & Kultur i Odsherred. - De generer ikke os, siger formanden. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Festival-formand Ole Larsen byder velkommen til den nye spiller på banen, Musik & Kultur i Odsherred. - De generer ikke os, siger formanden. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vig Festival byder ny spiller velkommen på banen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vig Festival byder ny spiller velkommen på banen
Odsherred - 15. august 2020 kl. 12:16
Af Stefan Andreasen

Vig Festivals formand Ole Larsen er positivt stemt for det nye initiativ Musik & Kultur i Odsherred, Mokio, der i sommer, i en tid hvor festivalen var aflyst på grund af corona-forsamlingsforbud, har arrangeret sid-ned-koncerter i Højby.

På den gamle fodboldbane på Stårupvej, nu kaldet Helene Haven, har Mokio arrangeret koncerter for 450 siddende publikummer.

Med større og større musiknavne.

Når sæsonen slutter i dag, har der været i alt 14 koncerter siden den 29. maj.

- Jeg har talt med Anders (Munch, formand for Mokio.red.), og jeg hilser dem velkommen. Det er et dejligt initiativ, siger formand for Vig Festival, Ole Larsen.

- Det er vigtigt, at folk kan komme til koncerter og høre musik. Når Vig Festival nu ikke havde mulighed for at gøre noget i år, er det kun godt, at folk har haft mulighed for at høre koncerter et andet sted. Det tager vi positivt imod, lyder det fra festival-formanden.

- Vi er blevet orienteret om Musik & Kultur i Odsherred fra starten, og det bliver spændende at følge, hvordan det kommer til at gå.

- Jeg håber, at der er plads til begge dele fremover, siger Ole Larsen.

Han betragter ikke Mokio som en konkurrent.

- De generer ikke os. Overhovedet ikke. Vi har endda hjulpet med borde-bænke-sæt, nu hvor vi ikke selv skulle bruge dem, siger Ole Larsen.

Den uafklarede situation i forhold til forsamlingsforbuddet i forsommeren bevirkede, at Vig Festival ikke kunne nå at sadle om og arrangere alternative koncerter med færre publikummer.

Festival-formanden fortalte for nyligt om bestyrelsens fremtids-modeller, hvori der indgår forslag om flere men mindre koncerter, der er spredt ud over flere dage og geografisk.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk