25. august 2019
Borgmester Thomas Adelskov (S) ses her med den lokale investorgruppe på Vig Bakke.   Privatfoto
Borgmester Thomas Adelskov (S) ses her med den lokale investorgruppe på Vig Bakke. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vig Bakke i høring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vig Bakke i høring
Odsherred - 14. december 2018 kl. 19:58
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den lokale investorgruppe, som i august stod frem for at fortælle, at de havde købte Vig Bakke - tidligere Verners Bakke - for at opføre boliger på området, har travlt. Derfor har den ønsket, at høringsperioden til det nødvendige kommuneplantillæg ikke bliver de normale otte uger, men fire. En mulighed, som en nyere lovændring har givet lokalpolitikerne. Og økonomiudvalget er klar til at følge investorgruppens ønske.

Ikke en besværlig sag
Det siger borgmester Thomas Adelskov (S).

- Området har jo været dækket af kommuneplanen før, så der er ikke så meget nyt. Og hvis tingene kan klares med en fire ugers høringsfase, så synes jeg, at det er fint. Det er ikke en stor og besværlig sag, der kræver otte ugers høring. Når loven giver os mulighed for at korte høringstiden ned, og når konsortiet gerne vil i gang med opgaven, så vil vi gerne imødekomme det, siger Thomas Adelskov.

Konsortiet forventer, at der på Vig Bakke kan etableres 49 landskabelige klyngehuse, 12 typiske parcelhusgrunde, 12 typiske rækkehuse, samt 20 rækkehuse som almenboliger.

Det er Finn Hallberg, Tømrerfirmaet Holm & Svendsen, SCHOU BIRKENDORF arkitekter, Jord, Beton og Anlæg, SuperBrugsen Vig, Sparekassen Sjælland-Fyn, der står bag, og som i samarbejde med Nybolig Odsherred har udviklet projektet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk