25. august 2019
Der var mødt rigtig mange mennesker frem, da byrådet holdt møde til aften og de fleste demonstrerede mod planerne om et biogasanlæg i Vig.Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Der var mødt rigtig mange mennesker frem, da byrådet holdt møde til aften og de fleste demonstrerede mod planerne om et biogasanlæg i Vig.Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Revser byrådet for manglende demokrati

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Revser byrådet for manglende demokrati
Odsherred - 30. januar 2019 kl. 05:56
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vig var mødt frem for at protestere mod planerne om at opføre et biogasanlæg tæt på Vig by. Over 100 demonstranter var mødt frem for med sange, plakater og forklaringer, at få de lokale byrådspolitikere til at droppe planerne om et biogasanlæg ved Vig.

arrow Læs også: Ny skolestruktur enstemmigt vedtaget

Maria Nicolajsen bor i Vig, og er med til demonstrationsgruppen, og hun håber at det kan lade sig gøre, at få politikerne til at skifte mening og hun garanterer at borgerne i Vig ikke giver op.

- Odsherred lever af turister, og jeg er ret overbevist om, at de vil finde det ganske ucharmerende at komme til et område med en ildelugtende biogasanlæg. Vi vil i hvert fald kæmpe til den bitre ende, for at få de her planer skrinlagt. Selvom borgmesteren har malet sig op i et hjørne, så tror jeg på at vi kan rokke andre politikere, siger hun.

Også Jørgen Preuss, der er med i Vig Familieby, i kommunens lokaldemokratiudvalg og initiativtager til underskriftsindsamlingen mod biogasanlægget tror på, at det nytter at demonstrere.

- Hver gang vi møder en politiker, så forsøger vi at overbevise dem. Prtoblemet er, at man i Odsherred gerne vil inddrage borgerne når der er tale om ufarlige ting, men når det virkelig betyder noget, så halter det, og erfaringen er jo, at uanset hvad man skriver i et høringssvar til en lokalplan, så bliver intet ændret, men vi kaster hverken æg eller sten, vi holder fast i argumenterne og stiller i aften spørgsmpål til byrådet, siger han.

arrow Borgmester kræver svar fra Helge
29. januar 2019 kl. 21:03 Opdateret: kl. 21:06
arrow Nej tak til klapsalver
29. januar 2019 kl. 18:47 Opdateret: kl. 18:47
arrow Risikerer stort erstatningskrav
29. januar 2019 kl. 18:29 Opdateret: kl. 18:29

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk