14. december 2017
Vinderen Casper Nordahl-Meyer kommer i land efter næsten to timers svømning i Isefjorden.
gallery icon

Se billedserie

Vinderen Casper Nordahl-Meyer kommer i land efter næsten to timers svømning i Isefjorden.
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Vind og strøm drillede ekstremsvømmere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Vind og strøm drillede ekstremsvømmere
Odsherred - 05. august 2017 kl. 18:48
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med en syd-vestlig vind, der blev målt til mellem 9 og 14 meter i sekundet, var det noget af en mundfuld, som omkring lidt over 100 svømmere så sig stillet over for lørdag middag. Turen over Isefjorden, fra Hundested til Rørvig, var blevet vanskeligere end forventet, og det betød, at en hel del tilmeldte svømmere droppede den 6 kilometer lange svømmetur, inden løbet var startet. Men 97 valgte at tage udfordringen op, og 77 gennemførte.

arrow Læs også: Svømmeklub: Open water hitter

Arrangementet Kryds Isefjorden samlede mange hundrede gæster på havnen i Rørvig. Sidste år var vindertiden 1 timer og 31 minutter, men de barske vindforhold betød, at svømmerne i år måtte bruge betydeligt mere tid.

Den første, som kom i mål var Casper Nordahl-Meyer, som blev klappet i land, mens høje rocktoner lød ud over havnen. Hans vindertid lød på 1 timer, 55 minutter og 23 sekunder.

- Det er flot, han ligger jo helt alene, sagde borgmester Thomas Adelskov (S), som i målområdet bød de udmattede svømmere velkommen til Rørvig og samtidig overrakte en medalje.

Elitesvømmeren Peter Schultz står bag Kryds Isefjorden, som havde allierede sig med Odsherred Svømmeklub, som stod for en stor del af det praktiske arbejde, og som i øvrigt afholdt en mindre krævende Open Water-svømmetur lørdag eftermiddag.

- Sikkerheden er helt i top ved et arrangement som dette. Vi har én livredder per fire eller fem svømmere. Vi har flydende væskedepoter, og samaritter står parat, hvis der sker noget, sagde Peter Schultz.

arrow Sådan træner en ekstremsvømmer
05. august 2017 kl. 19:29 Opdateret: kl. 19:54
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk