26. maj 2019
Morten Egeskov, siddende, støtter Karina Vincentz, stående, i kampen om at blive Venstres nye borgmesterkandidat. Foto: Mie Neel
Morten Egeskov, siddende, støtter Karina Vincentz, stående, i kampen om at blive Venstres nye borgmesterkandidat. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Venstres kæmper på Facebook

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Venstres kæmper på Facebook
Odsherred - 08. november 2018 kl. 12:02
Af Martin Hoffmann Kønig
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Afstemningen om hvem der skal være Venstres kommende borgmesterkandidat i Odsherred Kommune skal foregå mellem de af Venstres 300 lokale medlemmer, der dukker op til spisning og kandidatvalg i aften i Vig Forsamlingshus.

Men valgkampen raser livligt, særligt på Facebook, hvor byrådsmedlemmerne Helge Fredslund og Morten Egeskov sender deres støtte til Karina Vincentz.

Den lokale formand for Venstres vælgerforening, Hanne Pigonska, har længe været fortaler for Mathias Hansen som ny borgmesterkandidat, og det gør hun sammen med den øvrige bestyrelse.

»Vi har i bestyrelsen været i gang med en utrolig lang proces, faktisk siden starten af året, hvor vi gik i gang med at formulere hvad det er for en kandidat Venstre har brug for, og vi har holdt kandidatsamtaler med flere mulige kandidater, og det var en enig bestyrelse, der støtter Mathias Hansens kandidatur. Men det er jo op til medlemmerne at vælge, og hvem som helst kan stille op på aftenen,« siger hun til Nordvestnyt.

Karina Vincentz er gift med den socialdemokratiske gruppeformand i byrådet, Allan Andersen, men det skal ikke komme hende til last, lyder det fra Mathias Hansen.

»Vi skal have et fair valg, og selvom jeg personligt nok havde holdt tæt med, hvem jeg ville støtte, så er vi bestemt ikke uvenner bagefter, uanset udfaldet. Nu mobiliserer vi dem vi kan, og det gør vi begge. Jeg er nok grundlæggende lidt mere fræk i min tilgang, og det er vigtigt for mig, at man kommer til at se en tydelig forskel, for mange kan idag ikke se den reelle forskel mellem V og S, og det skal der gøres op med,« siger han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk