10. juli 2020
Om det handler om teater, fodbold eller aftenskole - så har Odsherred Kommune nu for første gang i ti år en strategi for kultur- og fritidslivet. Foto: Mie Neel
Om det handler om teater, fodbold eller aftenskole - så har Odsherred Kommune nu for første gang i ti år en strategi for kultur- og fritidslivet. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vedtaget: Første kulturstrategi i 10 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vedtaget: Første kulturstrategi i 10 år
Odsherred - 26. maj 2020 kl. 22:42
Af Marianne Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På kulturområdet har Odsherred Kommune ikke haft en strategi for, hvilken retning man ønskede at gå, siden forrige kulturplan udløb da 2010 blev til 2011. Men nu er den her - byrådet vedtog tirsdag aften en strategi for arbejdet med kultur- og fritidsområdet frem til 2025.

Flere påpegede at det havde været en lang og sej proces at nå frem til den kortfattede strategi med fem bærende værdier: Samarbejde og fællesskab, dannelse og kvalitet samt det udfordrende og finurlige.

Værdierne er afsættet for fem strategiske målsætninger: Samarbejde skal prioriteres, kultur- og fritidslivet skal være for alle, satsning på finurligt og nyt, naturen skal i spil og den gode historie om Odsherred fortælles.

- Men for at strategien får værdi, skal den ud og leve, understregede formand for kultur- og folkeoplysningsudvalget Gitte Hededam (S).

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk