26. marts 2019
Nicolai Holm Kjølbæk vandt forleden et maratonløb på en slette i Mayanmar.  Løbet havde omkring 100 deltagere.  Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Nicolai Holm Kjølbæk vandt forleden et maratonløb på en slette i Mayanmar. Løbet havde omkring 100 deltagere. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vandt maratonløb i Myanmar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vandt maratonløb i Myanmar
Odsherred - 05. december 2018 kl. 17:25
Af Torben Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nicolai Holm Kjølbæk er nok opvokset i Odsherred, men han har set store dele af verden fra vinkler, som kun de færreste opnår. Han er nemlig maratonløber, og i de senere år har han løbet på blandt andet den grønlandske indlandsis og i Sydafrika. Og forleden blev han så en oplevelse rigere. Han vandt nemlig et maratonløb på Bagan-sletten i Myanmar foran omkring 100 andre løbere.

- Det var naturligvis en mega fed oplevelse, siger Nicolai Holm Kjølbæk, som tidligere er blevet nummer tre i løb i Sydafrika og Jordan. Han blev nummer to i et løb på den kinesiske mur, og på den grønlandske indlandsis fik han en andenplads.

Nicolai Holm Kjølbæk boede i Odsherred indtil sit 25. år. Han bor i dag i Hvidovre

Bagan Temple Marathon er blevet afholdt seks gange. Sletten er et stort område med over 2000 templer. Ruten er mest flad, og der løbes på asfalt, grusvej og i sand. Løberne løb primært i tempelområder, men kom også igennem små landsbyer.

- Løbet begyndte ved solopgang, og Bagan i solopgang er et helt magisk syn. Temperaturen var ca. 16 grader ved start, men det blev op mod 30 grader senere på dagen, fortæller Nicolai HolmKjølbæk, som håbede at ende blandt de tre bedste.

- Det er altid svært at vide, hvor gode løbere der kommer til sådan et løb, men det lykkedes at vinde, selv om det var tæt hele vejen, siger Nicolai Holm Kjølbæk, som kom over målstregen 28 sekunder før nummer to.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk